Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek 100. Partnerünk

100. Partnerünk

Az Opticnet Hungary 2009. február 18-i, hivatalos sajtóközleménye: "A 100. Partner Komáromból csatlakozott a magyar optikus-hálózathoz..."

"Az Opticnet Hungary Érdekképviseleti Egyesülés egy hazai non-profit szerveződés, mely 2 év alatt közel másfélszeresére növelte taglétszámát. Idén februárban 100. Partnerként egy komáromi magánlátszerész, a Sárosi Optika csatlakozott a dinamikusan fejlődő hálózathoz. A Magyarországon egyedülálló szakmai összefogás többek között közös marketing-, és beszerzési támogatást biztosít a tagok számára. Ezzel a professzionális háttérrel, valamint a folyamatos szakmai képzésekkel a magánoptikusok azon túl, hogy túlélik a gazdasági válság negatív következményeit, szolgáltatásaikat világszínvonalra fejlesztik, piaci pozíciójukat tovább erősítik.

2007-ben az optikai piacon a külföldi multinacionális nagyvállalatok térhódítása miatt, független optikusok egy csoportja nonprofit hálózatot hozott létre Magyarországon. Hosszú távú céljuk a fejlődés, az előrelépés volt. Felismerték, hogy ehhez egyedülálló szakmai összefogásra van szükség. 2007. január 20-án közös hálózatba tömörülve, függetlenségüket megőrizve, 63 magánlátszerész megalapította az Opticnet Hungary Érdekképviseleti Egyesülést. A professzionális háttérrel, kulturált együttműködéssel, magas színvonalú szolgáltatásokkal, közös marketing- és beszerzési költségvetéssel már fel tudták venni a versenyt a külföldi láncokkal. A dinamikusan fejlődő Opticnet, Magyarországon 2008 közepére a legnagyobb optikai bolthálózattá vált, ma pedig a 100. Partner csatlakozását ünnepelhetik.

Az Opticnet Hungary Egyesülés professzionális, nemzetközi alapokon nyugvó tréningekkel, tanácsadással, valamint folyamatos fejlesztéssel növeli partnerei versenyképességét. Mindezek eredményeként az Opticnet Partnerek ügyfelei világszínvonalú szolgáltatásban részesülnek, a kedvezőbb beszerzéseknek köszönhetően kedvezőbb árakon juthatnak a termékekhez, a marketing tevékenység során pedig jóval több információt kapnak a szemüveg-viselésről, kultúráról, mint eddig. Egy év alatt a tagok létszáma 63-ról 80 fölé emelkedett, idén februárban pedig csatlakozott a 100. Partner, ezzel az Opticnet Partnerek jelenleg a piac közel 10%-át teszik ki. Partnereik többségében jól prosperáló boltok, akik felismerték, hogy az európai és magyarországi trendeknek megfelelően egyedül nem lesznek képesek érvényesülni a rendkívül erős hálózatokkal és a 2009-ben minden vállalkozást fenyegető világgazdasági válsággal szemben.

partnerek_szamanak_alakulasa_grafikon.jpgA híradások világszerte, nap mint nap arról számolnak be, hogy hány újabb nagyvállalat csökkenti termelését, vonul ki egy-egy piacról, bocsátja el nagy létszámban munkavállalóit a gazdasági válság következtében. A válság tehát a multinacionális, tőkeerős cégeket sem kíméli. Nem kell gazdasági elemzőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, a lényegesen kisebb büdzsével rendelkező közép- és kisvállalkozásokra ennél is rosszabb helyzet vár. Ezért is példaértékű az a szakmai összefogás, ami a magánlátszerészek között jött létre, s amely a válság idején kulcsfontosságú lehet az életben maradáshoz. "

alairas_utan.jpeg100 Eredményes vállalkozás!

A 100. Partnerrel aláírás után (balra Sárosi Géza, a Sárosi Optika - Komárom tulajdonosa, jobbra Bácskai László, Opticnet cégvezető)

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark