Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek 2011-es POLICE szemüvegkollekció

2011-es POLICE szemüvegkollekció

Police_szemuveg_webNagyvárosi stílusához hűen a Police 2011-es szemüveg kollekciója is a modern és a klasszikus stílust ötvözi egyben. A modellek egy újszerű acetát alapanyagból készülnek, amelyet fémlemezkék díszítenek a halántéknál. A látszólag egyszerű műanyagból és fémből készülő keretek belül egy különleges acetátot rejtenek új, egyedi, kontrasztos színekben: burgundi, csíkos havanna, fekete, okkersárga és kék. A kollekció divatos, rock&roll szemléletét a fém alapanyag és az acetát szárak kombinációja tükrözi a leginkább. A szárakon a gótikus „P” egyszínű vagy kontrasztos árnyalatú ékként, fémdíszként jelenik meg. A csúcstechnológiával készülő szemüvegkeretek továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek széles színpalettájuknak és formaviláguknak köszönhetően.

A 2011- es szemüveg kollekció részét képezi az első női „kapszula” kollekció, mely ugyanazokat a jellegzetességeket hordozza magán, mint a Police férfi kollekciója. Egyedi dizájn és az apró részletekre fordított fokozott figyelem jellemzi a négyszögletes  szemüvegeket, melyet a színek és a kontrasztok még inkább kiemelnek.


Police_szemuveg_V1697_7MAV1697 07MA – Klasszikus acetát keret fém szegecsekkel a szemüveg frontján. A logó a szárakat díszíti a halántéknál. Kapható fekete és havanna, valamint más, kétszínű variációkban is: piros – csíkos piros, fehér – havanna, kék - havanna és okkersárga – bézs színkombinációkban.

 

Police_szemuveg_V8619_K03V8619 0K03 – Szögletes formájú, damilos keret. Extra vékony, ezért különösen könnyű és kényelmes.  A szárakat vízszintesen egy ezüstszínű fémbetét díszíti. 5 színben (szénszürke, barna, vörös, acélkék és fekete) kapható.

 

Police_szemuveg_V8610_531V8610 0531 – Szögletes formájú, teli keret , a halántéknál gótikus fém Police logóval díszítve a szárakon.  Kapható fekete, kékes szürke, bronzbarna és acélkék színben.

 

Police_szemuveg_V1696_1BVV1696 01BV – A hölgyek kedvence! A kissé macskaszem formájú acetát szemüvegfrontot a fémlemezkével díszített szárak teszik teljessé. A legdivatosabb meggyvörös, éjfekete, kék, havanna és áttetsző-fekete árnyalatokban kapható.

 

Police_szemuveg_V8602_523V8602 0523 – Egyenes vonalú modell hölgyeknek. A fém szemüvegfront acetát szárakkal egészül ki.  Kapható vörösben, feketében, kékben, fehérben és arany-barna kombinációban.

 

A Police 2011-es modelljeit keresse az Opticnet Partner optikákban! Tekintse meg a teljes kollekciót!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark