Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek 2012-es különlegességek az Armanitól

2012-es különlegességek az Armanitól

Giorgio_Armani_769-g-v-s_napszemuveg

Az Armani minden évben stílusos, időtlen szemüvegek bevezetésére törekszik. Nem lesz ez másképp a 2012-es évben sem. Az új Giorgio Armani kollekció napszemüvegeit a természetes alapanyagok, illetve az egzotikus bőrborítás teszi igazán különlegessé, egyediségüket pedig a szakemberek saját kétkezi munkája biztosítja. Ezzel egy időben az Emporio vonal inkább a nagyvárosi, modern szellemet fogja képviselni.

Íme egy kis ízelítő, hogy mit is takar mindez!

Giorgio Armani 769/G/V/S

Ez az új napszemüveg tökéletesen tükrözi a Giorgio Armani stílust. Eleganciáját két természetes, ámbár annál értékesebb anyagnak köszönheti: az aranyat, ami sosem veszítheti el természetes szépségét, az indián vízi bölény szarvával kombinálták, ami pehelykönnyű, anti-allergén anyag, és a színe is nagyon különleges.

Az új, exkluzív pilóta formájú napszemüveg kerete 22 karátos arannyal van befuttatva, melyet bölényszarvból készített híd és szárvégek díszítenek. A kiváló minőségű lencsék egy áttetsző, igen tartós polarizált üvegből készültek, így garantálva a maximális optikai teljesítményt és a kitűnő látást.

A modell kizárólag pezsgő színben lesz elérhető sötétzöld lencsékkel. A szemüveghez egy lágy napa bőrből készült sötétbarna tok is tartozik.

Giorgio_Armani_859_S_napszemuvegGiorgio Armani 859/S

Ez a letisztult forma azokat a modelleket kelti életre, amelyeket anno nagy felfedezők és pilóták viseltek. A kör alakú karikákat dupla híd kapcsolja össze, a „lúdnyak” orrpapucsoknál a szegecsek jól láthatóak. A régmúlt formáihoz mi más is illhetne, mint egy pár rég elfeledett, ámde becses üveglencse. A színvilág talán kissé régimódi, de szívesen játszik a kontrasztokkal: pöttyös havanna világoskék lencsékkel, világos havanna okker lencsékkel, sötét havanna szürke vagy barna lencsével, ill.fekete szürke lencsével.

 

Emporio Armani 9607/S FLOCKEmporio_Armani_9607S_FLOCK_napszemuveg

Óriási lencsék, lágy formavezetés, bársonyos borítás. E három kifejezéssel jelemezzhető az Emporio Armani egyik legkülönlegesebb 2012-es női napszemüveg modellje. A szemüveg dívás eleganciáját a kerekded formák és a harmonikus színek hangsúlyozzák a leginkább. A szokatlanul vaskos szárakon a márka közismert jelzése díszeleg.

 

A legújabb férfi modelleket ugyancsak a nagyváros és a betondzsungel ihlették. Az eleven formák és a futurisztikus design iránti rajongás teljesen felülírja a kapcsolatot a forma és a funkcionalitás között.

Emporio Armani 9779

Emporio_Armani_9779_S_napszemuvegEgy nagyvárosi ihletésű napszemüveg kissé iparosodott, precíz, mégis festői formába öntve. A keret vékony fémhuzalokból készült, ami leginkább egy számítógép áramkör vagy chip alapanyagára emlékeztet. A színválaszték is az ipari világot idézi: áttetsző fehér keret sötétített szürke lencsével, aszfalt szürke keret sötétszürke lencsével.

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Emporio Armani – Nagyvárosi, modern szellem

EA9607/S FLOCK

Óriási lencsék, lágy formavezetés bársonyos borítással

Emporio Armani – A legújabb férfi modelleket ugyancsak a nagyváros és a betondzsungel ihlették. Az eleven formák és a futurisztikus design iránti rajongás teljesen felülírja a kapcsolatot a forma és a funkcionalitás között. 

EA9779

Egy nagyvárosi ihletésű napszemüveg kissé iparosodott, precíz, mégis festői formába öntve. A keret vékony fémhuzalokból készült, ami leginkább egy számítógép áramkör vagy chip alapanyagára emlékeztet. A színválaszték is az ipari világot idézi: áttetsző fehér keret sötétített szürke lencsével, aszfalt szürke keret sötétszürke lencsével.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark