Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek 30 színes év az Emporio Armani háta mögött

30 színes év az Emporio Armani háta mögött

Emporio_Armani_9837-38_szemuvegAz 1981 óta fennálló Emporio Armani márka olyan egyedi divatot teremtett világszerte, amely mindig egy lépéssel megelőzi a korát: dinamikus, proaktív és utánozhatatlan. Természetesen a 30. születésnapját is valami igazán különlegessel ünnepli, egy új szemüveg kollekcióval, amely stílusossága mellett játékosságot, energikusságot és örömteliséget tükröz. A modellek tervezésekor az Armani oly jellegzetes formavilágát újították föl egy cseppnyi iróniával, melynek eredménye egy átlátszó, ultra könnyű napszemüveg lett.

 

A modellek tervezésekor az Armani oly jellegzetes formavilágát újították föl egy cseppnyi iróniával, melynek eredménye egy átlátszó, ultra könnyű napszemüveg lett .A férfiaknak egy ultra vékony, könnycsepp formájú (EA9838/S), a hölgyeknek egy túlméretezett, kerek (EA 9837/S) modellt kínál a kollekció. A szemüvegek frontján, a kereten egy ‘30° EMPORIO ARMANI’ logó díszeleg, a fém sas motívum pedig a szárakon található. A színválaszték is lélegzetelállító: rózsaszín, piros, lila és zöld. A lágyabb színeket kedvelőknek a barna, a fényes ill. füstös szürke napszemüvegek kínálnak alternatívát.

Készítsd el az egyedi 30-as szemüvegedet!

Az évforduló kapcsán októberben várhatóan elindul egy microsite is az interneten, ahol kedved szerint kombinálhatod majd az Emporio Armani 30°-as kollekció lehetséges szárait, lencséit, illetve te döntheted el, hogy hová kerüljön logó. Összesen több mint 1000 szemüveg variáció lesz így létrehozható!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark