Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek A Carrera Champion napszemüvege Michael Franti „Sound of sunshine” című videoklipjében debütált

A Carrera Champion napszemüvege Michael Franti „Sound of sunshine” című videoklipjében debütált

Carrera_Champion_napszemuvegAz egyik legnagyobb napszemüveg és sportszemüveg márka, a Carrera piacra dobott egy új „Champion” elnevezésű napszemüveget, amelyet Michael Franti olasz énekes videoklipjében, a „Sound of sunshine”-ban mutattak be először. A klip elkészítésében Lorenzo “Jovanotti” Cherubini énekes is közreműködött.

 

 

A klip egy régies stílusú, olasz farmon játszódik, egy gyönyörű, napsütéses napon, nyugodt környezetben. Napsütéssel, barátsággal, energiával feltöltve emlékezik vissza Michael barátjával, Jovanotti-val a régi szép időkre, amikor a napok még lassan teltek és az életük egyszerű volt. Az egész napot énekléssel és játékokkal töltik kettesben. A klip a napsütötte, nyugodt pillanatokat, a barátságot és a szép időket eleveníti fel.

A Champion napszemüveg sötét havanna színű Optyl kerettel és az új, kék tükrös lencsével tűnik fel a klipben, Michael több jelenetben is ezt használta a forgatás alatt. A Sound of sunshine- t még most is játsszák a rádiók és az online üzletek. Az album, mely ugyanazt a nevet viseli, mint a videoklip, 2011. június 28- került a boltokba.

A klasszikus stílusú, mégis új divatnapszemüveg fiatalos és stílusos irányzatot indítottak el szerte a világon. A retro stílusra hajazó, az apró részletekig kidolgozott modellek, új státuszt és divatirányzatot teremtettek.

A Champion napszemüveg egyedi és figyelemfelkeltő pilóta formájának elődjét a 80-as években mutatták be. Ez a napszemüveg már a Safilo egyedi, rendkívül könnyű és hipoallergén Optyl anyagból készült.

A Carrera története a sport ágazatban 1956-ra nyúlik vissza. A napszemüvegek az 1980-as években lettek igazán népszerűek az évtized egyik legdivatosabb kollekciójával. 1996-ban a Safilo felvásárolta a Carrera márkát, mely vezető a szemüveg és napszemüveg piacon. Ma a Carrera név már egyet jelent a dizájnnal, az innovációval és minőséggel.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark