Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek A Carrera legvagányabb kollekciója – modern csillogás és örökség

A Carrera legvagányabb kollekciója – modern csillogás és örökség

carrera_stillife

Korábbi sikerein felbuzdulva a Carrera idén májusban újabb két napszemüveg modellel rukkolt elő a piacon, melyek formaisága ötvözi a márka jelenét és múltját, ezáltal kétségtelenül nagy népszerűségnek örvendenek majd a vásárlók körében.

Az 5530-as napszemüvegmodellt a kései ’70-es évek ihlették, mely a márka stílusos örökségét modern vonalakban önti formába. A hagyományostól jócskán eltérő, nosztalgikus szemüvegek méltóak a legújabb trendekhez, miközben egyediséget is kölcsönöznek viselőiknek. Mi több, az új kollekció 6630-as modellje egy tökéletesen új tervezés, ami a márkára oly jellemző idomokat egy széles pajzsformával ötvözi.  Mindkét modell számos élénk színben kapható, így ideális választás nőknek és férfiaknak egyaránt.

carrera_5530_3E3 carrera_5530_3Y1 carrera_6630_3D7
              Carrera 5530_3E3 Carrera 5530_3Y1                   Carrera 6630_3D7

A klasszikus fekete, fekete/kék, fehér/fekete kombinációk mellett megtalálhatóak a bronzos, vöröses-lila/fehér/fekete, kék/fehér/piros, fekete/piros/sárga, fekete/piros, fekete/fehér/narancssárga színösszeállítások is. Speciális, Optyl alapanyaguknak köszönhetően a szemüvegek ultra könnyűek, igen strapabíróak, nem okoznak allergiás reakciókat és hosszú távon sem fakul ki a színük. A stílus és a minőség kéz a kézben jár, mi mást kívánhatna még az ember?

A Carrera napszemüvegek egyedi formája sok híresség tetszését elnyerte már a nemzetközi zenevilágban, így időről-időre szembetalálkozhatunk velük a videó klipekben, koncerteken és partikon. A Carrera 5530-as és 6630-as modellje nélkülözhetetlen kiegészítő, mellyel bárki bárhol büszkén kérkedhet.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark