Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek A Carrera sí csapata a 2011/2012-es világkupán

A Carrera sí csapata a 2011/2012-es világkupán

Carrere_si_csapata Egy újabb izgalas szezon első osztályú sportolókkal

A 2011/2012-es ausztriai Sí Világkupán számos nagy név tűnt fel a Carrera márka által szponzorált csapatban. Közöttük versenyzett az év nagy reménysége, a svájci születésű Carlo Janka, aki 2010-ben 3. helyezést ért el a világbajnokságon, majd Szlovéniában elvitte az aranyat műlesiklásban. A csapat tagja volt még a hasonlóan tehetséges Elizabeth Görgl, aki ugyancsak arany érmet szerzett a garmischi világkupán Super G és lesiklás számokban. A csapat további tagjai Andrea Fischbacher (lesiklás) és Mario Matt (szlalom) voltak.

 

A Carrera csapat ugyancsak megnyerte magának a híres skandináv műugró párost, Gregor Schlierenzauert és Thomas Morgenternt, valamint David Kreinert és Andreas Matt-ot is. A 2011/2012-es versenyszezonban a Carrera lett a hivatalos síszemüveg és sisak beszállítója az osztrák, finn, olasz, svájci és japán szövetségnek is.

A síelők biztonságának biztosításához a Carrera síszemüvegek és sisakok kiváló minősége elengedhetetlen, ezért is viselik azt a csapat tagjai az egész versenyszezonban.

A BULLET sisakoknak tökéletes az aerodinamikája, de nem kevésbé biztonságosak is. A lekerekített formának és a Carrera World Cup Replica logónak köszönhetően bárki egyedinek és győztesnek érezheti magát benne. Az üvegszálas réteg lehetővé teszi a könnyű és kényelmes viselést, garantálja a tökéletes illeszkedést. A sisakban található speciális szövet bélés felszívja a nedvességet, így egész nap szárazon tartja viselője fejét. A BULLET sisakok sokoldalúak, hiszen speciális lyukak segítségével tökéletes hallást és egyensúlyt biztosítanak, így akkor is viselhetőek, ha épp nem versenyzik a sportoló. A szemüvegheveder úgy lett hátul kialaktíva, hogy megvédje hátul is a nyakat és a bőrt. A Carrera csapat tagjai a versenyek során matt fekete és fényes fehér BULLET sisakokat viselnek. A sisak kapható még matt ezüst, fényes piros és piros-fehér színösszeállításban is.

carrera_bullet_sisak

A KIMERIK síszemüvegek a jelenleg elérhető legfejlettebb techológiával készülnek. A lencséket egy ún. Seal Ring rendszer tartja tökéletesen párhuzamosan, ezzel biztosítva, hogy a látótér ne torzuljon illetve a szemüveg ne párásodjon. A lencsék emellett egy speciális páramentesítő és karcálló réteggel is be vannak vonva, ami az aktív szellőztető rendszerrel kombinálva biztosítja a tökéletes látást. A szemüveg kerete olyan speciális műanyagból készül, amely ellenáll az alacsony hőmérsékletnek és rugalmas marad. A szemüveg belseje körbe ki van bélelve, így biztosítva a kényelmet és a tökéletes illeszkedést. A Carrera csapat sportolói fekete matt logóval ellátott csillogó fehér szemüvegeket viselnek, de a KIMERIK szemüvegek kaphatóak fekete matt színben is piros logóval, valamint halványkék és matt ezüst színekben is.

Carrera_Kimerik_siszemuveg

 


 

 


 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark