Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek A Safilo a 2011-es Speciális Olimpiai Játékok fő támogatója

A Safilo a 2011-es Speciális Olimpiai Játékok fő támogatója

athens2011-logoA Safilo 7000 paralimpikonnak nyújt segítséget  a látásuk megőrzésben a 2011- es athéni nyári játékokon.

A prémium szemüvegek gyártásában vezető szerepet betöltő Safilo Csoport továbbra is elkötelezett támogatója a Speciális Olimpiai Játékoknak, mely nemzetközi sporteseményt szellemileg sérült emberek számára rendeznek meg évről évre.

A kezdeményezést Eunice Kennedy Shriver hozta létre 1968- ban, és közel 4 millió szellemi károsult atlétát érint világszerte.

A Safilo elhivatottan támogatja, hogy az Opening Eyes program minél szélesebb körben elterjedjen: kiemelt szponzora a 2011- es Nyári Játékoknak, amely június 25-e és  július 4-e között kerül megrendezésre Athénban, ahol több mint 170 országból 7000 atléta versenyez 22 különböző olimpiai sportágban.

A Safilo 2003 óta támogatja a Speciális Olimpiát a nemzetközi Opening Eyes® látásjavító program résztvevőjeként. Az Opening Eyes a Speciális Olimpia díjnyertes Healthy Athletes® közegészségügyi kezdeményezésnek a része, a legnagyobb program a világon, amely amellett kötelezte el magát, hogy segít a szellemileg sérült embereknek a látásuk megőrzésében. Számtalan atlétának nyújt lehetőséget arra, hogy ellenőriztessék a látásukat, megfelelő szemüveget biztosít látásuk korrigálására illetve napszemüveget a szemük védelmére. Az Opening Eyes program speciális sportszemüvegekkel is ellátja a sportolókat.

Az Opening Eyes programot az Amerikai Optometrista Egyesület sportolók látásával foglalkozó részlege alapította. Hivatalosan 1997- ben lett a Speciális Olimpiai Játékok Healthy Athletes® programjának része. A világ egyik legnagyobb szolgáltatójától, a Lions Clubs International Foundation- től érkezett nagylelkű felajánlás egy globális partnerkapcsolat létrejöttét tette lehetővé, így segítve a program nemzetközi elterjedését.

A Safilo 2011-ben 80 000 szemüveget és napszemüveget adományozott a Speciális Olimpia sportolóinak. Emellett a vállalatnál dolgozók gyakran önkéntesen segítenek az esemény kivitelezésében is, szívesen szentelik idejüket és szaktudásukat a Speciális Olimpia atlétáinak és más szellemileg sérült embereknek, hiszen a programnak egyetlen célja van: elősegíteni a szellemileg sérült emberek társadalmi beilleszkedését és jólétét!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark