Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek A Safilo az „Opening Eyes 2010” program elkötelezett támogatója

A Safilo az „Opening Eyes 2010” program elkötelezett támogatója

Opening_eyes_logo_2010A Safilo Csoport több mint 1500 paralimpikon látásjavítását vállalta a Varsóban megrendezett 2010-es Európai Paraolimpiai Játékokon.

A prémium szemüvegek gyártásában vezető szerepet betöltő Safilo Csoport továbbra is elkötelezett támogatója a Paraolimpiai Játékoknak. A nemzetközi sporteseményt több mint 170 ország közreműködésével szervezik meg immáron 1968 óta, és napjainkban már közel 3 400 000 szellemileg sérült sportolót érint.

 Az Opening Eyes program 2003-ban indult, és az elmúlt 7 évben a legnagyobb, szellemileg sérült embereknek szóló látásjavító kezdeményezéssé nőtte ki magát. A program keretében számos paralimpikonnak nyílik lehetősége megvizsgáltatni a látását és a szemét. A Safilo évről-évre szemüvegek és napszemüvegek ezreit ajánlja föl a sportolóknak, hogy hatékonyan működhessen a program, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy javuljanak a szellemileg sérült emberek életkörülményei és könnyebben integrálódhassanak a társadalomba.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark