Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek A Tommy Hilfiger bemutatja – Napszemüveg kollekció gyerekeknek

A Tommy Hilfiger bemutatja – Napszemüveg kollekció gyerekeknek

tommy_hilfiger_gyerekszemuveg_th_1078A Tommy Hilfiger gyerekszemüveg kollekció 2011 februárjától már a fiatalabb korosztály számára is elérhető! Az optikai kereteket és napszemüvegeket egyaránt magába foglaló választék a klasszikusan vagány amerikai stílust ötvözi a márka jellegzetes stílusjegyeivel.

A keretek kialakítása jól illeszkedik a 8-12 éves korosztály igényeihez: kényelmes, fix illeszkedést biztosítanak, miközben óvják is a szemet. A kollekció 6 modellből, 4 optikai keretből és 2 napszemüvegből áll. A szárakon természetesen megtalálható a Hilfiger logó és a jellegzetes zászló, amely az élénk, fiatalos színpalettával teljesedik ki igazán.

A NYÁRI VIDÁMSÁG JEGYÉBEN

tommy_hilfiger_gyereknapszemuveg_1073s-th1074sA TH1073/S napszemüveg egy igazán egyedi színpalettával rendelkező (pink/fehér; zöld/lila;kék/sárga és szürke/piros) acetát, azaz műanyag keretes modell, melyet a klasszikus divatirányzatok ihlettek.

A TH 1074/s napszemüveg modell egy könnycsepp formájú fémkeretes változat, mely élénk, erőteljes színekben pompázik: piros, fehér, kék. Egyediségét a szárvégek kontrasztos színe emeli ki igazán.

 IZGALMAS ISKOLANAPOK

TH 1075 és 1078 –ez a két acetát modellt a retro stílus életre keltése ihlette. Kristály/piros, sárga/kék, piros/sárga, lila/piros, piros/fehér , kristály/fukszia és kék/sárga színkombinációkban egyaránt elérhető.                                                                               

Az extra könnyű TH 1076 és 1077-es fémkeretes modell ideális választás iskolába. 6 vidám színben kaphatók: vörös, magas fényű kék, barna, szürkésfehér, lila és kék.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark