Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Armani luxusüzlet már Budapesten is!

Armani luxusüzlet már Budapesten is!

Armani üzletSzeptember 9-én hivatalosan is megnyílt az első magyarországi Emporio Armani üzlet, valamint az Emporio Armani Caffé Budapesten. Az Andrássy úti zártkörű rendezvényen a luxusmárka két díszvendége, Kovács Kati és Gyurta Dániel volt.

Az Armani magyarországi sajtófelelőse elmondta, hogy azért a két fiatal sportolót kérték fel a megnyitóra, mert azt a korosztályt képviselik, amely a márka célcsoportja, ráadásul a teljesítményük, eredményeik miatt tökéletes összhangban állnak a márka által kommunikált üzenettel is. Az Emporio Armani történetében nem ritka a sikeres sportolókkal, csapatokkal való együttműködés, hiszen olyan népszerű hírességek adták már az arcukat reklámjaikhoz, mint a Real Madrid középpályás futballsztárja, Káká, vagy a U2 frontember, Bono.

A butik nyitását maga Giorgio Armani is időszerűnek tartotta, hiszen a magyarországi piacon egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a divat és luxus iránt.

armani_budapest_uzlet.jpgAz első magyar Emporio Armani üzlet egy szintes, 380 négyzetméteres területet foglal el, belső dizájnját pedig természetesen az Armanitól megszokott modern, lezser felfogásban tervezték.
A leginkább fiatalos és lendületes stílusra fogékony nőknek és férfiaknak kínált ruhák mellett cipők, táskák, ékszerek, órák, parfümök és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a termékskálán. Az üzletben az Emporio Armani legújabb kollekcióján kívül fehérneműkkel, sőt az Armani Jeans és a sportos EA7 vonal legújabb modelljeivel is találkoztunk. Az üzlet egyedi szolgáltatása még, hogy a vásárlóközönség egy szakképzett stylist segítségét is igénybe veheti az összeillő darabok kiválasztásához.

Az Armani Group a világ egyik vezető vállalata a divat- és luxustermékek tervezésében, gyártásában és forgalmazásában. A csoport exkluzív üzletei mára már a világ 47 országában megtalálhatóak. Termékei között nemcsak ruházati cikkek és kiegészítők, de kozmetikumok, szemüvegek, napszemüvegek, ékszerek, valamint lakberendezési tárgyak és bútorok is megtalálhatóak különböző márkanevek alatt; ilyen például a Giorgio Armani Privé, Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ | Armani Jeans, A/X Armani Exchange, Armani Teen, Armani Junior, Armani Baby, valamint az Armani Casa.

Az Opticnet Partnerek az Emporio Armani napszemüvegek hivatalos viszonteladói is Magyarországon.

További információért hívja az Opticnet Forródrótot (06-40-300-301)!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark