Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Csábítás felsőfokon, avagy tippek az igézőbb tekintetért!

Csábítás felsőfokon, avagy tippek az igézőbb tekintetért!

SzemsminkA szem az arc legfigyelemfelkeltőbb része. Ahhoz, hogy tekintetünkből a maximumot hozzuk ki, érdemes megfogadni a következő tanácsokat.

A szem formája

 Az igéző tekintet a következőképpen érhető el:

  • Mélyen ülő szemek: világos szemhéjfesték és korrektor ajánlott, mivel az a cél, hogy a szem kiemelkedjen a szemüregből.
  • Lecsüngő szemhéj: úgy emelhetjük ki, ha közepes tónusú festéket használunk. A szemhéj felső részére kerüljön fel a szemhéjfesték. Egy finom ecsettel a szemöldök alatt dolgozzuk el egészen az orrnyeregig, majd végezetül vigyünk fel egy kis világos szemhéjfestéket a szemzugba, hogy egy kicsit nagyobbnak tűnjön a szem.
  • Kidülledő szemek: gesztenyeszínű vagy halványszürke szemhéjfesték ajánlott azokon a részeken, ahol a fény megtörik. Ha kidülledő a szem, próbáljuk meg azt "mesterségesen" árnyékolni.
  • Kis szemek: használjunk szemkontúrceruzát vagy szemhéjfestéket a szem körül. A kontúr optikailag nagyobítja a szemet. Még jobban kinyílhat a tekintet, ha világos színű szemhéjfestéket teszünk a felső szemhéjra.

A szem színe

  • Világos szem: Ha kék a szemünk, akkor szürke, gesztenyebarna vagy rózsaszínű szemhéjfestékkel tudjuk leginkább kiemelni. A még előnyösebb hatás érdekében húzzuk ki a szemet az alsó pilláknál lila ceruzával
  • Sötét szem: Csábító hatást érhetünk el, ha a természetes színek palettájáról választunk. Kerüljük a sötét színek használatát, főleg abban az esetben, ha problémás a bőrünk, mivel a sötét szín hangsúlyozza azt. Használjunk világos színeket, az sokkal előnyösebb.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark