Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek DAILIES AquaComfort Plus - egynapos kontaktlencse, amely egész napos kényelmet nyújt

DAILIES AquaComfort Plus - egynapos kontaktlencse, amely egész napos kényelmet nyújt

Dailies Aquacomfort kontaktlencseSzeretnéd kipróbálni a kontaktlencsét, de attól félsz, hogy túlságosan bonyolult a kezelése? Bizonyos alkalmakkor a szemüveg csak hátráltat a mindennapos tevékenységekben, pl. sportolás, síelés vagy nyaralás közben?

Akkor számodra a DAILIES® AquaComfort Plus™ egynapos kontaktlencse jelenthet megoldást! Ez az egynapos kontaktlencse ugyanis a lencseviselés legegészségesebb és legkényelmesebb formáját nyújtja.

Egészséges választás

Mivel minden nap egy új pár lencse kerül a szemedbe, a lepedék nem tud lerakódni a lencsén, ezáltal csökken a komplikációk kialakulásának veszélye.

Könnyű használat

Nem igényel tisztítást, hiszen minden nap egy új pár lencsét helyezhetsz a szemedbe.

Kényelmes

Bonts ki egy új pár lencsét, és már indulhatsz is! Sosem kell fejben tartanod a csereidőt.

Mi sem egyszerűbb!

Dailies Aquacomfort kontaktlencse Ráadásul a DAILIES® AquaComfort Plus™ kontaktlencse egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszere egész napon át tartó, egyedülálló kényelmet is nyújt, így bármilyen helyzetben viselheted.

Szeretnél többet megtudni a kontaktlencse viselésről? Akkor keresd fel a hozzád legközelebbi Opticnet Partnert , aki számos hasznos, szakszerű tanáccsal lát majd el téged, és segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb kontaktlencsét is.

Dailies Aquacomfort kontaktlencseA legnevesebb gyártók is az Opticnet szakértelmében bíznak! A DAILIES® AquaComfort Plus™ új 90 darabos gazdaságos kiszerelése kizárólag az Opticnet Partnerüzletekben kapható! Így akár már napi 367 Ft-ért* is viselhest konatktlencsét.

*A 90 darabos kiszerelés ajánlott fogyasztói ára: 16 500 Ft.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark