Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek DriveWear technológia - Tökéletes látás minden körülmények között

DriveWear technológia - Tökéletes látás minden körülmények között

Ön is az autózás szerelmese, de a szemüvege nem nyújt megfelelő látást vezetés közben? Napszemüvegben nem lát elég élesen, nélküle azonban elvakítják a napsugarak vezetés közben?

A japán Hoya szemüveglencse gyártó cég DriveWear elnevezésű szemüveglencséjét speciálisan autóvezetésre tervezték, mivel rendelkezik mind a fényresötétedő, mind a polarizált szemüvegek előnyeivel. Ezáltal a lencse nem csak jobb látásélményt nyújt vezetés közben, de biztonságosabbá is teszi azt, hiszen kevésbé fárasztja a szemet.

A hagyományos fényresötétedő és polarizált szemüvegek gyakran cserbenhagyják az embert vezetés közben. Mivel a szélvédő kiszűri az UV sugarakat, a fényresötétedő lencsék nem képesek besötétedni az autóban, a polarizált napszemüveglencsék pedig ugyan semlegesítik a vakító fénysugarakat, de nem alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz. A forradalmian új DriweWear lencséknek köszönhetően azonban többé már mindez nem jelenthet problémát.

Az új technológiának köszönhetően a lencse rétegei az időjárásnak megfelelően aktiválódnak, hogy minden körülmények között éles látást biztosítsanak viselőjüknek:
drivewear_szemuveglencse.jpg

- Felhős, borús időben: A lencsék maximális fényáteresztést biztosítanak, ugyanakkor blokkolják a vakító visszatükröződéseket, ezáltal az észlelés és a mélységérzékelés kifinomultabbá válik. Ilyenkor a lencse zöldessárga színű lesz.

- Nappali fényben: A polárszűrő mellett a fényresötétedő molekulák is reagálnak, és a lencse egy vörösesbarna árnyalatra vált, így csökkenti a visszaverődő fénysugarakat és kényelmes autóvezetést biztosít.

- Verőfényes napsütésben, szabadban: Az autóból kiszállva a lencsék kiszűrik a túlzott fénymennyiséget, és a maximális sötétbarna árnyalatot veszik föl, ezáltal nyújtva tökéletes védelmet erős fényviszonyok között is.

DriveWear lencse nélkül felhős, borús időben DriveWear lencse nélkül napos időben DriveWear lencsével napos időben
drivewear_lencse1.jpg drivewear_lencse2.jpg
DriveWear lencse nélkül napos időben DriveWear lencsével napos időben
drivewear_3.jpg drivewear_4.jpg

 

Tapasztalja meg a legkényelmesebb látásélményt vezetés közben is!

A Hoya DriveWear lencséje minden Opticnet Partnernél megvásárolható, az alapos igényfelmérés után! Kérje Opticnet Partnere tanácsát!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark