Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Előzze meg a szemfáradtságot Nulux Active szemüveglencsével!

Előzze meg a szemfáradtságot Nulux Active szemüveglencsével!

Sok időt tölt a számítógép monitora előtt? Gyakran internetezik az okostelefonján vagy utazik navigációs rendszerrel az autójában?

A laptopok, zsebszámítógépek, okostelefonok, autós navigációs rendszerek és a vezeték nélküli Internet mind-mind szerves részét képezik a mindennapjainknak. Mégis – annak ellenére, hogy kényelmesebbé teszik az életünket – kikényszerítik, hogy folyamatosan elérhetőek legyünk és minden helyzetben gyorsan reagáljunk. Ennek következtében a szemünknek folyamatosan fókuszpontot kell váltania, és még olyankor is, amikor nem dolgozunk, állandóan működésben kell lennie.

A Nulux Active szemüveglencse olyan segítséget nyújt szemének, amelyre szüksége van: gyengéden segíti a szem természetes aktivitását, és kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra, ezáltal megelőzi az állandó közeli alkalmazkodás következtében kialakuló szemfáradságot és fejfájást. Elsősorban azoknak - a jellemzően 25 év feletti - szemüvegviselőknek ajánljuk, akiknek távoli szemüvegre van szükségük, ugyanakkor nap, mint nap végeznek közeli (pl. számítógépes) munkát.

A Nulux Active lencsék háromféle – hagyományos, vékonyított és extra vékony – alapanyagból rendelhetőek.

Kérje szakértő látszerészeink segítségét az Ön számára legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombináció megtalálásához!

A Nulux Active szemüveglencsék minden esetben tükröződésmentesítő réteggel kerülnek legyártásra. A tükröződésmentesítő rétegek megszabadítják Önt a kellemetlen tükröződésektől, és elősegítik, hogy szemüvege még többet nyújtson Önnek a mindennapi használat során!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark