Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Extra kényelem szemének a digitális világban

Extra kényelem szemének a digitális világban

Sok időt tölt olyan digitális eszközök használatával, mint a laptop, az okostelefon vagy a táblagép? Gyakran érzi fáradtnak, száraznak a szemét?

Tegye kényelmesebbé a digitális eszközök használatát a forradalmian új Hoya BlueControl szemüveglencsékkel

Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között.

A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja olyan tüneteket, mint a szemirritáció, szemszárazság, homályos látás, szemfáradtság, hát, nyak és vállfájdalom vagy fejfájás.

Kék fény

Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Mivel ezen eszközök képernyőminősége folyamatosan javul, az általuk kibocsátott kék fény mennyisége is folyamatosan nő. Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

BlueControl

A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását. Csökkenti a ragyogást, ezáltal a látás kontrasztosabbá, a színérzékelés természetesebbé válik.

A BlueControl a világ legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision Longlife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva érhető el a minőségi Hoya szemüveglencséken.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark