Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Fehér keretes napszemüvegek

Fehér keretes napszemüvegek

Fehér keretes napszemüvegÚj napszemüvegtrend hódít: ebben az évben a nyár slágerének számít a fehér keretes napszemüveg, amely a 60-as évek filmvilág-hangulatát idézi.

A fehér keretes napszemüveg betört a napszemüvegpiacra. Nem mindenki rajong a 60-as évek szofisztikált irányvonaláért, így a 80-as évek modelljeinek újraértelmezésénél is főszerepet kapott a nagy, fehér keretes napszemüveg, amellyel már az idei tavaszi-nyári kollekcióban is találkozhatnak a vásárlók. A Ray-Ban számára olyan sztárok dolgozták ki az új dizájnt, mint Drew Barrymore vagy Kirsten Dunst. Segítségükkel az új kollekcióba bekerült a nyolcvanas évek hangulatát idéző fehér keretes napszemüveg is, persze a már jól ismert minőségben.

Jöjjenek hát az idei nyár slágerei, a fehér keretes napszemüvegek:

A Dolce & Gabbana kerek, nagy keretes napszemüveggel jelent meg, míg a Sting férfiaknak készült modellje már egy új irányzatot követ.

A fehér Channel a 60-as évek régi francia filmjeinek hangulatát idézi, amikor a hölgyek fekete garbót és kesztyűt viseltek, nagy sálat tekertek a nyakuk köré - mindezt pedig kiegészítették egy óriási, fehér keretes napszemüveggel.

A kicsit sportosabb modellek közé tartozik a GF Ferré fehér keretes újdonsága.

Ízlésünktől függően választhatjuk ki az új "kedvencet", de egyvalamiről ne feledkezzünk meg: a fehér napszemüveg a legújabb divatot követi!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark