Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Fluoreszkáló keretek iskolakezdésre!

Fluoreszkáló keretek iskolakezdésre!

Converse_FlutterA Converse idén is gondoskodik róla, hogy az iskolakezdés a szemüveges gyerekek számára is egy különleges élmény legyen! A gyerekek egyszerűen nem hisznek majd a szemüknek, ha meglátják az új sötétben fluoreszkáló Converse Kid szemüvegkereteket!

Az iskolai bulik és a késő esti tanulás már soha nem lesz a régi az új Flutter és Zoom keretekkel. A Flutter a lányok számára készült puncs rózsaszínben, csilagokkal díszített szárakkal, a sötétkék Zoom szemüvegkeretet skót mintás száraival pedig a fiúknak ajánljuk. Ezek a speciális alapanyagból készülő műanyag keretek nap közben magukba szívják a fényt és este, amikor lemegy a nap, vagy ha lekapcsoljuk a lámpát, világítanak a sötétben.

FlutterB

A 2012-es Converse Kid kollekcióban található meg a Zap elnevezésű fém szemüvegkeret is, melynek szárát vagány grafika díszíti, valamint visszafogottabb változata a Zing. Ugyancsak különleges a klasszikus formájú Yikes műanyag szemüvegkeret is, amely mintázata kissé félelmetes, hiszen a szárakat koponyákkal díszítették. A lányok nagy kedvence lesz a macskaszem formájú Pop és a sportosabb, leopárd mintás szárú Purr szemüvegkeret.

Converse_Kid_Purr_Purple Converse_Kid_Yikes_Blue Converse_Kid_Zap_Navy

A Converse Kid szemüvegkollekció 2012 őszétől országszerte kaphetó lesz az Opticnet Partner optikákban! A Converse ezzel egy időben egy új, gyerekeknek szóló ruházati kollekcióval jelenik meg, így minden téren a kreatív önkifejezésre ösztönve a gyerekeket.

Tekintse meg a Converse Kid szemüvegkollekció további modelljeit!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark