Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Gyereknapszemüvegek a Gucci-tól

Gyereknapszemüvegek a Gucci-tól

Gucci_aranymackoA nemrégiben bevezetett gyerekszemüveg kollekció folytatásaként, a Gucci örömmel jelentheti be első gyermeknapszemüvegeinek debütálását is.  A Gucci kreatív igazgatója, Frida Giannini által tervezett modellek a feddhetetlen minőséget ötvözik a legmodernebb designnal.  Ezen elengedhetetlen kiegészítő segítségével a kisfiúk és kislányok 7 éves kortól most már szabadon kihangsúlyozhatják az egyéni stílusukat.

Az exkluzív, 3 rétegű acetátból készülő napszemüvegek szárát a halántéknál a Gucci jellegzetes hálómotívuma és logója díszíti. A kollekcióban a fiúk között oly népszerű pilótaforma mellett a lányok kedvenc kerekded formái is megtalálhatóak.

Az új kollekció megkülönböztető jele egy plüssmackó, melyet finoman a szárak belső végére gravíroztak. Az arany mackó motívum a dupla G mintával dombornyomott, liliomfehér szemüvegtokon is megtalálható.

Gucci_gyereknapszemuveg_tok

A fiúk és lányok egyedi stílusukat a színek segítségével is kifejezhetik: a klasszikus fehér-fekete és piros párosítások mellett a fiúk a világoskék és narancs, halványsárga és fekete vagy olajzöld és lila, a színkombinációkból válogathatnak. A lányok esetében a szivárvány szinte minden színe teret kapott: a fehér, a fekete, a piros, a kék, a zöld lilával, bordóval, pinkkel és narancssárgával elegyítve.

Ezek a valóban egyedi keretek lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy igazi, ifjú divatdiktátorok legyenek.

Gucci_gyereknapszemuvegek

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark