Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Gyerekszemüvegek

Gyerekszemüvegek

nicivulkan gyerekszemuvegLegyen szó apró, akár néhány hónapos, kisiskolás, vagy tini gyerekről, a kényelem és a biztonság első számú szempontok a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásakor. Nagyobb gyerekeknél persze már a divatfaktorral is számolnunk kell.

A tini lányoknak a NICI, míg fiú kortársaiknak a VAUDE keretkollekció divatos és kényelmes modelleket ajánl, melyek közt mind a sportosabb viseletet kedvelő, mind a trendi fiatalok is megtalálják a számukra kedves darabokat.

A gyerekekről leggyakrabban az első osztályba lépéskor derül ki, hogy szemüvegre van szükségük. A szemüvegviselés megszokását, megszerettetését teszi gördülékenyebbé, ha a gyerkőc különböző, az Ő igényeinek megfelelő szemüvegkeret közül válogathat. A kisiskolás és felső tagozatos gyerekek számára kínál a Vulkan és a Vulkani kollekció olyan szemüvegkereteket, melyek formájának kialakításakor a gyerekek arcának speciális anatómiai felépítését vették figyelembe. A Spiderman kollekció a rajzfilmrajongó kisfiúk kedvence, míg a lányok a Little Wingels cuki darabjaiba szeretnek bele.

Spiderman gyerekszemuveg miraflexwingels gyerekszemuveg

Számos strapabíró szemüvegkeretet készítenek a gyermekek számára, azonban ezek többnyire cseppet sem törhetetlenek. Nagyon erős igénybevétel esetén előfordulhat, hogy megsérülnek. Egy aktív gyerek mindennapjai pedig erős igénybevételt jelentenek.

A normál szemüvegkeretek testnevelés órára, focihoz vagy más sporttevékenységhez nem megfelelőek. A Miraflex szemüvegkereteket azonban speciálisan erre a célra fejlesztették ki. A szemüvegkeret egyetlen darab rugalmas műanyagból készül, így nem tartalmaz kiálló alkatrészeket, amelyek sérülést okoznának, és szinte bármilyen mechanikai behatásnak ellenáll. Hajlíthatjuk, csavarhatjuk, a Miraflex szemüvegkeret speciális anyagának köszönhetően mindig visszaáll az eredeti formájára.

miraflex gyerekszemuveg

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark