Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Hannah Montana - Ismét hódít a tini őrület!

Hannah Montana - Ismét hódít a tini őrület!

Hannah MontanaMég el sem múlt a legutóbbi tini őrület, a Walt Disney Pictures -nek köszönhetően újabb egész estés film dobogtatja meg az ifjúság szívét. A kettős életet élő tinisztár Hannah Montana a Szerelemes Hangjegyek (High Scool Musical) nyomdokain evezve robbant be a köztudatba, és úgy tűnik a Jetix csatornán futó sorozat után a mozifilm sikereinek sem szabhat semmi sem határt.

A főszereplő, Miley Stewart egyszerre éli egy átlagos 14 éves tinilány, Hannah Montanaként pedig egy ünnepelt sztár életét. Miley nem túl népszerű, sőt talán kicsit esetlen is, de ha Hannah a színre lép, kő - kövön nem marad. Éppen ezek a sztárallűrök miatti aggódás készteti az édesapját arra, hogy visszavigye a lányt szülővárosába Tenessee-be, hogy végre megtalálhassa igazi önmagát. És a terv beválik....

A film nem szól másról, mint újabb álmot adni a fiatalok kezébe arról, hogy nem a siker számít, hanem az igazi értékek (a család, a szeretet), és hogy mennyire fontos, hogy a valódi önmagukat adják.

A tini - őrület azonban nem csak a képernyőkön hódít, már az optikai piacon is megvetette a lábát. Hannah Montana nevével fémjelezve fiatalos, divatos szemüvegek és napszemüvegek kerültek forgalomba a fiatalok nagy örömére. Nem meglepő, hiszen az élénk színek és a modern formák viselése közben mindenki úgy érezheti magát, akár egy „sztár".

Ha szeretnél Te is Hannah Montana szemüveget viselni, keresd fel a legközelebbi Opticnet Partnert!
A legközelebbi Opticnet Partnert ITT találod!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark