Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Hoyalux iD - Egyensúlyban

Hoyalux iD - Egyensúlyban

Hoyalux iD kontaktlencseÁlmodozott már egy olyan lencséről, amely természetes, kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságba, és amelynek segítségével Ön megtapasztalhatja a mozgás szabadságát?

A Hoya dupla progresszív felületkialakítású Hoyalux iD lencsecsaládjának köszönhetően mindez már nem csak álom, hanem lehetővé vált!

Japán technológia a látásért

Az évek múlásával szemünk is öregszik, veszít rugalmasságából. 45 éves kor fölött szemlencsénk már kevésbé képes az alkalmazkodásra, ilyenkor tapasztaljuk, hogy kezünk nem elég hosszú az újságot tartani, olvasószemüvegre van szükségünk, hogy közelre kényelmesen és tisztán lássunk. A szem ilyen típusú „elfáradása" természetes folyamat, ahogyan az ősz hajszálak vagy a nevetőráncok megjelenése is. Bár az életkorral járó folyamatokat megváltoztatni nem tudjuk, a technológia vívmányainak köszönhetően az ezzel járó kellemetlenségek már hatékonyan enyhíthetőek. Erre a célra fejlesztették ki a progresszív szemüveglencséket, amelyek egyidejűleg teszik lehetővé a közeli és távoli látásproblémák javítását.

A Hoyalux iD progresszív szemüveglencsék a legmodernebb és legkényelmesebb megoldást jelentik a 45 év felettiek látásproblémájára, ismét zavartalan látómező tárulhat elénk. A progresszív lencse nem csak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet ad. A progresszív jelző a dioptria fokozatos (azaz progresszív) változására utal.

A kiszélesedett látómező autóvezetés közben is nagy könnyebbséget jelent, mert nem csak a szélvédőn túli világot, hanem a műszerfalat is kiválóan látjuk vele.

Ma már emberek ezrei élvezik a Hoyalux iD lencsék kényelmét nap, mint nap. A lencse egyedi gyártási eljárásának köszönhetően a távolra és közelre nézés rendkívül természetes módon valósul meg. További előnyei közé sorolható, hogy Ön nagyon könnyen és gyorsan megszokhatja új szemüvegét, hiszen a Hoyalux iD lencséket úgy alkották meg, hogy azok alkalmazkodjanak Önhöz, és ne fordítva.

A Hoyalux iD különböző alapanyagokban kapható, amelyek mindegyike vékony, könnyű és rendkívül kényelmes viselet. Minden lencse tükröződésmentesítő réteggel van ellátva, amely megszünteti a lencse kellemetlen tükröződését, és garantálja Önnek az éles és kontrasztos látást.

Hoyalux iD lencsét választhat fényresötétedő kialakításban is, amely beltéren világos, napsütésben pedig besötétedik, az Ön igényeinek megfelelően.

Keresse a Hoyalux iD lencséket országszerte az Opticnet Partnereknél!

RÁADÁSUL MOST 25% KEDVEZMÉNNYEL JUTHAT HOZZÁ A HOYALUX iD LENCSÉKHEZ! KATTINTSON AZ AKCIÓK MENÜPONTRA!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark