Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek iF díjat nyert a Hoya legvékonyabb alapanyaga

iF díjat nyert a Hoya legvékonyabb alapanyaga

Logo_iF_material_award_2011A Hoya legújabb magas törésmutatójú Eyvia 1.74 szemüveglencse alapanyaga elnyerte a rangos 2011-es iF alapanyag díját márciusban a Hannoverben megrendezett CeBIT Nemzetközi Fórum Design díjkiosztó gáláján. A zsűri elsősorban azt emelte ki, ahogyan az Eyvia 1.74 alapanyag ötvözi a kitűnő optikai teljesítményt az ultrakönnyű és ultra vékony kivitellel.

Az Eyvia 1.74 könnyű és ultra vékony lencse ideális választás azoknak, akiknek magasabb pluszos vagy mínuszos dioptriájuk van. Amellett, hogy tökéletesen kényelmes viselést nyújt, a lencse kristálytiszta látást is biztosít optikai tisztaságának köszönhetően. Ráadásul a vastagabb lencsékkel korábban tapasztalt nagyító illetve kicsinyítő hatás is már a múlté. Az Eyvia 1.74 szemüveglencsét azoknak is ajánljuk, akik nagy gondot fordítanak az elegáns, esztétikus megjelenésre.

Vékonysága ellenére az Eyvia 1.74 egyáltalán nem törékeny. Sőt, az alapanyag nagyon erős és rugalmas, könnyen fúrható és damilozható, ezért nem csak teli keretekhez választható. Az iF díj elnyerése nem csak az Eyvia 1.74 alapanyag kivételes tulajdonságait hangsúlyozza ki, de gyártóját, a Hoya-t is a leginnovatívabb alapanyaggyártó cégek közé emeli.

Egy szemüveglencse minőségét az alapanyag, a lencsedesign és a tükröződésmentesítő réteg kombinációja határozza meg. Az Eyvia 1.74 kizárólag a Hoya legmodernebb lencsedesignjaival és legjobb anti-reflex rétegeivel kapható, ezáltal biztosítva a lehető legjobb teljesítményt a kényelem, a divat és a látás terén.

Az iF alapanyag díjról…

Az iF alapanyag díját 2005-ben alapították, és azóta fontos trend-barométer lett az alapanyagok terén. Az iF logót, melyet elismert nemzetközi szakemberek adományoznak oda, világszerte elismerik, és bizonyítottan minőségi alapanyagokat fémjelez. Idén 16 országból 59 pályázó versenyzett az iF díjért, melynek köszönhetően 90 terméket bírálhatott a szakmai zsűri.

Az Eyvia 1.74 a harmadik Hoya termék, ami elnyerte az iF alapanyag díjat: tavaly a japán vállalat prémium tükröződésmentesítő rétegét, a Hi-Vision Long Life-ot, 2005-ben pedig a Super Hi-Vision anti-reflex rétegét jutalmazták ezzel az elismeréssel.

Szeretne többet megtudni az Eyvia 1.74 szemüveglencséről?

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark