Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Jaguar szemüvegkeretek 2012 tavasz/nyár

Jaguar szemüvegkeretek 2012 tavasz/nyár

jaguar_szemuvegIdőtlen, gyönyörű, gyors és vonzó luxusautók egyedi történettel tették a Jaguar márkát napjaink egyik elismert luxus márkájává az autóiparban. Vonzó formatervezés, sportos kivitelezés, nagy teljesítmény és tökéletes mérnöki munka mind félreismerhetetlen jellemzői a Jaguarnak, amely megkülönbözteti a versenytársaktól és meghatározzák a jövő fejlesztéseit.

A megkülönböztethető egyedi formatervezés jellemző minden Jaguar termékre, és egységes dinamikus megjelenést kölcsönöz minden Jaguar szemüveg modellnek is. A felismerhető karakteres designelemek beépítésével egy kiváló és egységes Jaguar szemüveg kollekciót sikerült 2012 tavaszi-nyári időszakban összeállítani.

 

Prémium minőségű dekoráció az autókon és a szemüvegkereteken

Minden egyes Jaguar szemüvegkeret tervezésekor a formatervezők a legújabb Jaguar autókat használják kiindulási alapul. Fontos szempont, hogy a szemüveg viselésekor is azt a sportos eleganciát érezzük, amit a Jaguartól elvárunk. Ezt legjobban úgy érhetjük el, ha anyagában és megjelenésében ugyanazokat az anyagokat, formákat és színvilágot használjuk, amik a kocsik külső és belső megjelenését jellemzik.

jaguar_szemuveg_2

Minőségi titánium megjelenés finom lézer vonalakkal

A finom részletek és az apró kényelmi funkciók különböztetik meg a prémium termékeket az átlagostól.
A tiszta titániumból készült Jaguar keretek lézercsíkozása és az egyedi csuklómegoldás biztosítja, hogy a maximális kényelem mellett, egy tartós, hosszú távon divatos és hordható szemüvegkeretet választhasson.

jaguar_szemuveg_3

Sportos formatervezés a Jaguar Spirit vonalban

A fiatal menedzser csoportot szólítja meg a Jaguar Spirit vonala, amely lendületet, dinamizmust képvisel minden részletében. A fekete és szines szárak kombinációja feltűnő megjelenést és karakteres stílust kölcsönöz viselőjének.

jaguar_szemuveg_4

Karbon anyagok megjelenése a belső térben és a szárakon

Az év slágere a karbon anyagok megjelenése, mint dekorációs elem az új Jaguarok belső terében és a kereteken egyaránt. Az érdekes fénytörést okozó anyag használata csúcstechnológiát igényel a szemüvegkeret gyártójától.

jaguar_szemuveg_5

Innovatív formatervezési megoldások

A 2012-es Jaguar szemüvegkollekciót látványos szárkialakítású 33547-es modelljét a díjnyertes Jaguar C-X75 koncepció autómodell belső tere ihlette. Az eredmény egy nagyon modern szemüvegkeret lett, kiváló karbon mintázatú anyagokkal és egy sportos tervezésű középrésszel.

jaguar_szemuveg_6

Az Önnek legmegfelelőbb Jaguar szemüvegkeret, valamint a hozzá illő szemüveglencse kiválasztásához forduljon Szakértő Látszerészeinkhez az Opticnet Partner optikákban!

Tekintse meg a Jaguar szemüveg és napszemüveg kollekció további modelljeit!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark