Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Keressük Szigetköz szépét

Keressük Szigetköz szépét

szsz 2013 A meretAz Opticnet Partnerek hiszik, hogy a szemüveg öltöztet, ezért is támogatják, a Szigetköz Szépe versenyt.

A kezdeményezés ma Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb versenyei közé tartozik. Mottója, „Szigetköz szépe, nem csak szigetközi lányoknak!”, amely tükrözi, hogy itt mindenki lehetőséget kap megmérettetni magát, aki érdeklődik a kifutók és a szépségipar világa iránt.

A szervezők célja egy olyan verseny kialakítása volt, amely az évek folyamán országos hírnevet szerezhet, amely botrányoktól mentes, ahol ténylegesen foglalkoznak a lányokkal. A kitűzött célt sikerült elérnünk, hiszen a 2008-as évhez képest, indulóik száma megtöbbszöröződött, így 2012-ben már közel 200 jelentkező közül választhatták ki a 12 döntőst.

Kiemelt célnak tartják, hogy rendezvényeik alkalmával támogassanak olyanokat, akik segítségre szorulnak. A korábbi években döntős lányokra leadott SMS szavazatokból származó bevétel egészével támogattak idősek otthonát, és egy halláskárosult kisfiút is.

Ez a verseny nem csak a szépségről szól, a zsűri kíváncsi arra is, hogy mik motiválják a versenyzőket és milyen ügyeket tartanak fontosnak. A 10 tagú zsűri tagjait illetően még csak néhány nevet tettek közzé, modellek közül Amina Malakona, 2011 decemberének Playboy címlaplánya és Borkai Petra, Miss Alpe Adria 2012 vesz részt. Rajtuk kívül a tavalyi győztes Makk Andrea Adina és Polgár Ildikó, Miss Hungary 2008 is helyet foglal a zsűriben, az utóbbi a verseny koreográfusaként is tevékenykedik.

A döntőbe jutott versenyzők a gálaest előtt egy felkészítő táborban vesznek részt. A táborban elsajátítják a színpadi mozgást, a helyes tartást, továbbá betanulják a színpadi koreográfiákat. Hangsúlyt fektetnek továbbá arra, hogy kommunikációs gyakorlatokon vegyenek részt, ezzel tökéletesítve társalgási készségüket. A cél az, hogy a felkészítési időszak alatt minden versenyző a maximumot hozza ki magából.

A rendezvény támogatói között az Opticnet is jelen van, mely magas minőségű trendi szemüvegeket, napszemüvegeket ajánl fel a nyerteseknek.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark