Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Nagy öröm a Jégh Optikában!

Nagy öröm a Jégh Optikában!

rajzpalyazat_dijatado_3Ajándékot kapni mindig jó dolog. Szép és hasznos ajándékot még inkább.

Mosolygós arcok és hálás szülői reakciók kísérték az Opticnet Hungary országos rajzpályázatát több, mint 70 településen. Kiskunfélegyházától Sopronig, Komlótól Debrecenig közel 1300-an küldték be pályázatukat a cég felhívására. A feladat egyszerű volt a 14 éven aluliak számára:

                                       Rajzold le a családodat szemüvegben!

A pályázathoz az Opticnet helyi Partnere, a kiskunfélegyházi Jégh Optika is csatlakozott, és lelkesen keresték fel az óvodákat, iskolákat, hogy a fiatalok minél nagyobb eséllyel vehessenek részt ebben az országos kezdeményezésben. Nem titkolt szándékkal a Jégh Optika is szeretné erősíteni azt a képet a gyerekekben és szüleikben, hogy manapság már nem ciki egy szép szemüveget felvenni, szemüvegesnek lenni. Erre az üzlet tökéletesen fel is készült óriási választékával.

Fortuna ezúttal a kiskunfélegyházi D. Zsuzsannának kedvezett, akit a 2010. június 15-i sorsoláson húztak ki Budapesten. Ezzel egy vadonatúj, rózsaszín kerékpár boldog tulajdonosa lett Zsuzsanna.

rajzpalyazat_dijatado_2

A boldog nyertes nyereményét június 23-án, délelőtt vette át a Mártírok u. 2. szám alatti Jégh Optikában, Jégh Csilla tulajdonostól és Bácskai Lászlótól, az Opticnet Hungary cégvezetőjétől.

rajzpalyazat_dijatado_1

Ezúton is gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a pályázaton, jövőre veletek, ugyanitt találkozunk!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark