Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Napszemüveg trendek 2008

Napszemüveg trendek 2008

Nagy napszemüvegLássuk, mik a napszemüveg trendek manapság! „A napszemüveg azzá teszi a nőt, aki lenni akar. És a férfi? A férfi egyszerűen azt veszi meg, ami tetszik neki."

Méretes

Jó feltűnő! Válassz nagyot vagy túlméreteset, színes lencsével, jó vastag, feltűnő kerettel! Az elmúlt években a nagyméretű napszemüvegek főleg szögletes alakúak voltak. Most még szögletesebbek lesznek! Számos napszemüveg erős hatvanas évekbeli retro kisugárzással bír, régimódi, romantikus ovális formákkal, mindenféle színben, a sötéttől vagy feketétől egészen a lágy pasztell, sőt hófehér színekig.

Sportos

sportos napszemüveg A nemsokára megrendezendő futball EB és a nyári olimpiai játékok révén sportos nyárra készülhetünk. De a sportos napszemüveg enélkül is bestseller.

Szép, áramvonalas modellek, ahol a lencse egy darabból áll, és nem két különálló lencséből. A szakértők ezt „shields"-nek („pajzsnak") nevezik. A modellekre a menő formatervezés jellemző, és minden nagy sportmárka megtalálható közöttük.

Belevaló

Vagány napszemüveg Vissza a jövőbe az igazi pilótaszemüveggel! A pilótaszemüveg, vagy aviátor, igazából soha nem tűnt el az optikai üzletekből. A megújult népszerűség viszont minden korábbinál nagyobb választékot nyújt. Szerencsére a pilótaszemüveg nem csak a férfiak részére adatik meg. Az új kollekcióban nők számára készült, strasszdíszítésű modellek is találhatók. Rock & Roll és mégis elegáns!

Szexi

Szexi napszemüveg Időközben sok híresség ismét megvált csillogó ékszereitől, de napszemüveg-kollekciójukban bőségesen találhatunk flittert és csillogást. Az egyik ember szemében ez már túl közönséges, a másik szerint éppen ettől szexi. A flitter és a csillogás luxusragyogása teszi a napszemüveget igazi ékszerré, még a szemüvegtokok is szertelen dekorációt kaptak!

Az igazi divatkövetők esküsznek rá, hogy a napszemüveg a legfontosabb kiegészítő. Sokkal inkább, mint a táska vagy a cipő, mert a szemüvegviselet határozza meg a stílust és a kisugárzást. Ezért a nagy divatmárkák sem teljesek napszemüveg-kollekció nélkül!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark