Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek

cikkek

2012-es szemüveg kollekció a pierre cardin-től

pierre_cardin_PC_8365

A 2012-es Pierre Cardin szemüvegkeret és napszemüveg kollekció klasszikus stílusával, valamint az időtlen dizájn és az egyedi részletek kombinációjával fogja minden bizonnyal meghódítani a szemüveg piacot.

 

 

Bővebben...

Új Opticnet Partner a III. kerületben!

Opticnet_partnerDecembertőll új üzlettel bővüt az Opticnet Partner optikák hálózata!

Kedvezményes ajánlatainkat, minőségi termékeinket és szakértő kiszolgálásunkat már a Budapest III. kerületében található Miklós Optikában is igénybe veheti.

Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját!

Bővebben...

Élsportolók szolgálatában

MKB_Veszprm

Mindenki tisztában van azzal, hogy az éles látás elengedhetetlen sportolás közben! Nincs ez másképp a kézilabdában sem! Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól az MKB Veszprém KC mesterlövészienek éles látásáról és szemegészségéről veszprémi Partner optikánk, a Szemeszter Optika gondoskodik ezzel járulva hozzá ahhoz, hogy a csapat elérhesse céljait!

Ezúton is kívánunk sok sikert az MKB Veszprém KC sportolóinak! 

Bővebben...

Megérkezett a 2012/2013-as őszi Converse szemüvegkeret kollekció!

Converse_Digital_Red_stripedA Converse legújabb őszi szemüvegkeret kollekciója bátran kombinálja a modern színeket a klasszikus szemüvegformákkal. Fejezd ki te is bátran a személyiségedet a neked tetsző színvariációkkal.

A őszi kollekció szemüvegeinek szárát a modern kor ihlette. A Digital fantázianévre hallgató modell például hűen illusztrálja, mennyire játékos lehet egy minimalista sítlusú szemüvegkeret. Ez a modell 4 különböző színben kapható, a selyemre emlékeztető mintával készülő acetát keret bolondos benyomást kelt.

Bővebben...

Fluoreszkáló keretek iskolakezdésre!

Converse_FlutterA Converse idén is gondoskodik róla, hogy az iskolakezdés a szemüveges gyerekek számára is egy különleges élmény legyen! A gyerekek egyszerűen nem hisznek majd a szemüknek, ha meglátják az új sötétben fluoreszkáló Converse Kid szemüvegkereteket!

Bővebben...

10. oldal / 38

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia