Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek

cikkek

Az első multifokális szemüveg kiválasztása

elso szemuveg kivalasztasaAz első és legfontosabb kritériuma a jól működő szemüvegnek a helyesen meghatározott fénytörési hiba, vagyis annak megállapítása, hogy milyen dioptriára van szüksége a jó látáshoz. Mielőtt elkészíttetné első multifokális szemüvegét, mindenképpen végeztessen szakszerű szemvizsgálatot, hogy meghatározhassák látásának aktuális paramétereit!

Bővebben...

Hogyan működik a multifokális lencse?

multifokális lencseA távoli és az olvasó szemüveg folyamatos cserélgetése nem nyújt ideális megoldást az öregszeműségre. Sokkal inkább a multifokális lencsék jelentik a legjobb optikai megoldás erre a problémára, mivel több korrekciós zónából állnak. Ezek a zónák teszik lehetővé, hogy viselőjük élesen lásson minden távolságra. 

Bővebben...

Az öregszeműség – A Multifokális lencse szükségessége

Ön mpresbiopiailyen mentséget próbál találni arra, amikor úgy érzi, egyre nehezebben olvas vagy dolgozik a számítógéppel? Nos, valóban úgy tűnhet, hogy a betűk lesznek egyre kisebbek és kisebbek, de a valóságban sajnos az Ön látása romlik. Ez a jelenség, amivel előbb vagy utóbb mindenkinek szembe kell néznie, a presbiópia.

Bővebben...

Limitált szemüvegkeret és napszemüveg kollekció a Converse 25 éves születésnapjára

B008GREY5525 éves a Converse!

Negyed évszázados fennállásának alkalmából, a népszerű márka piacra dobott egy retro hangulatot idéző limitált kiadású szemüveg kollekciót.

Bővebben...

Hogyan óvhatja meg gyermeke szemének egészségét?

Gyermek szemüvegMagyarországon - az iskolás kor eléréséig - nagyjából minden negyedik kisgyerek szorul szemészeti kezelésre valamilyen, a szemét vagy a látását érintő probléma miatt.

Bővebben...

5. oldal / 38

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia