Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek

cikkek

Keressük Szigetköz szépét

szsz 2013 A meretAz Opticnet Partnerek hiszik, hogy a szemüveg öltöztet, ezért is támogatják, a Szigetköz Szépe versenyt.

A kezdeményezés ma Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb versenyei közé tartozik. Mottója, „Szigetköz szépe, nem csak szigetközi lányoknak!”, amely tükrözi, hogy itt mindenki lehetőséget kap megmérettetni magát, aki érdeklődik a kifutók és a szépségipar világa iránt.

Bővebben...

Tipton napok az Opticnet Partnereknél!

 Tipton napokEgy igazán egyedi szemüvegre vágyik? Szeretné, ha a szemüvege is tükrözné felettébb egyéni stílusát?

Válogasson roadshow-nk keretében kedvére az egyetlen magyar szemüveggyártó, a Tipton szemüvegkeretei közül! Próbálja fel a legújabb kollekció modelljeit a megjelölt Opticnet Partner optikákban. A Tipton napok alkalmával a teljes szemüveg kollekció megtekinthető.

Bővebben...

ByeAlex 2

Mindenki tudja már, hogy az idei 58. Eurovíziós Dalfesztiválon ByeAlex képviseli hazánkat Kedvesem című slágerével. A filozófia szakon végzett énekes köztudottan híres arról, milyen nagyra becsüli a magyar termékeket, találmányokat, illetve a magyar kultúrát magát. Ezért sem mondható meglepőnek a szemüvegek terén hozott választása, hiszen nemrégiben Alex az egyetlen magyar szemüvegkeret gyártó, a Tipton Budapest mellett tette le a voksát és az Opticnetnél készítette el új szemüvegét! :)

Bővebben...

Multifokális szemüveglencse, amelyet Ön inspirált!

kozepkoru no kanapen small

A Hoyalux iD LifeStyle V+ a Hoya legújabb fejlesztésű multifokális (progresszív) szemüveglencséje. Egy olyan új, különleges szemüveglencse típus, amelynek kialakításakor az Ön, azaz a multifokális lencseviselők visszajelzéseit, valamint szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit vették figyelembe!

Bővebben...

Megérkezett a Converse új 2013-as tavaszi optikai és napszemüveg kollekciója!

alt

A Converse legújabb kollekciója megteremti az összhangot a technológia és az innováció, illetve az anyagokkal, színekkel való játék között. Tökéletes stílusod azonnali megújítására, hiszen a kollekció bemutatja, milyen is az, amikor a színek és a kreativitás találkozik.

 

 

Bővebben...

8. oldal / 38

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia