Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Opticnet - A szegénység elleni küzdelem kiemelt támogatója!

Opticnet - A szegénység elleni küzdelem kiemelt támogatója!

Opticnet_A_szegenyseg_elleni_kuzdelem_kiemelt_tamogatoja

 

Sikeresen zárult az adománygyűjtés az "Együtt a szegénység ellen" kampány keretében. A Magyar Vöröskereszt számláján 1 150 000 Ft gyűlt összesen össze, ami a 11. ARC kiállítás helyszínén még további 100 000 Ft-tal gyarapodott. Az Opticnet büszke arra, hogy tevékeny részt vállalhatott a kezdeményezésben, ezzel is kicsit könnyebbé téve a szegényebb módú emberek sorsát.

 

A kezdeményezést fémjelző plakát november 15-ig a Hungária körút egyik forgalmas csomópontjában továbbra is látható lesz!

Egyutt_a_szegenysegert_Adomanyatado_sajtotajekoztato

 

A11. ARC kiállításon, amely szeptember 2-án nyitotta meg kapuit a budapesti Felvonulási téren a nagyközönség előtt, szerepelt egy különleges alkotás, ami különbözik az összes többitől. Ez az óriásplakát nem csupán szembesített a szegénység problémájával, hanem tenni is igyekezett ellene. 

Elszomorító az a tény, hogy a legfrissebb felmérések szerint hazánkban a lakosság 12%-át fenyegeti a szegénység. A Magyar Vöröskereszt éppen ezért indította útjára "Az együtt a szegénység ellen" kezdeményezést, melyhez az Opticnet - A Szakértő Látszerészek csoportja kiemelt támogatókét csatlakozott! A plakát megjelentetése kapcsán befolyt adományokat arra fordítják, hogy a nagycsaládokban élő gyermekek és a rászorulók tányérjára étel kerülhessen.

Az Opticnet szívügyének tekinti, hogy időről-időre segítse a nélkülözőket. 2008-ban a Szemléletjavító Szalon kezdeményezés keretében 100 gyengén látó illetve látsásérült felnőttet és gyermeket ajándékoztunk meg új szemüveggel, tavaly pedig a gyermekrajzpályázat győztesének, egy állami gondozásban élő kislánynak szerezhettünk életre szóló élményt egy párizsi Disneyland-i családi úttal.

 

Egyutt_a_szegenyseg_ellen_ARC_oriasplakat

 

Tudj meg többet a kezdeményezésről!

Ha egyetértesz a kezdeményezéssel, like-old az Opticnetet a Facebook-on!

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark