Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Opticnet Szemléletjavító Szalon

Opticnet Szemléletjavító Szalon

Opticnet Szemléletjavító SzalonÁprilis 15-én Szemléletjavító Szalont nyitottunk Budapesten! Az Opticnet néhány órás akciója keretében a Kézenfogva Alapítvány 100 értelmi és halmozottan fogyatékos pártfogoltja festett képeket egyesülésünktől adományként kapott szemüvegében.

A megmozdulással arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy saját erejéhez mérten bárki tehet a környezetében élőkért. Budapesten a fogyatékkal élő embereket segítettük, vidéken pedig az Opticnet Partnerek döntöttek az adományozottak köréről. Az Opticnet országszerte mintegy 10 millió forint értékben adományozott szemüveget a rászorulóknak.

Opticnet Szemléletjavító SzalonA budapesti látást javító adománnyal egy időben felhívást intézünk a magyar lakossághoz: tanulják meg másképp szemlélni a fogyatékkal élő embereket. Ennek érdekében rekordkísérletbe illő művészeti eseményt szerveztünk Szemléletjavító Szalon címmel.

 Az eseményen vehette át a Kézenfogva Alapítvány 100 értelmi és halmozottan fogyatékos fiatal pártfogoltja új szemüvegét. A fiatalok az adományként kapott szemüvegben villámalkotásokat készítettek. A képeiken keresztül szeretnék megértetni a nem fogyatékos emberekkel, hogy ők is alkotni, a szépet meglátni képes emberek.

Opticnet Szemléletjavító SzalonOrszágszerte az Opticnet Partnerek maguk döntöttek az adományozottak köréről, melyek között nyugdíjas otthonok, kisegítő intézmények, árvaházak egyaránt megtalálhatóak. A 10 millió forint értékű, összesen 500 szemüvegkeret és a szemüveg elkészítéséhez szükséges vizsgálatok költségeit a Partnerek viselik, míg az 1000 szemüveglencse a Hoya Lens Hungary Zrt. adománya.

A mai napon Jakupcsek Gabrella, mint a Szemléletjavító Szalon házigazdája köszöntötte a megjelenteket és kihangsúlyozta, a jó ügyet elindítókat mindenkinek követni kellene!

Opticnet Szemléletjavító Szalon1Nagyon sok hálás szempár köszönte meg az Opticnet Partnereknek azt a pénzben nehezen kifejezhető érzést, hogy újra élesen és tisztán látnak! Reméljük sikerült egy kicsit javítani az életükön, ha rajtunk múlik, a jövőben is mindent elkövetünk ennek érdekében!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark