Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Szemüvegek, napszemüvegek

Pierre Cardin 2014-es szemüveg-kollekció

A Pierre Cardin 2014-es tavaszi/nyári szemüveg-kollekciója

 

A Pierre Cardin 2014-es tavaszi/nyári szemüveg-kollekciója tökéletesen érzékelteti a márka különc szellemét. A mértani formák, ékszer-hatású díszítés és értékes anyagok jellemzik a kollekció összes darabját. A férfi és a női napszemüvegek és optikai keretek tervezésénél a francia eleganciát és az olasz kreativitást ötvözték, mellyel modern és időtlen stílust alkottak.

Modell: PC 8398 és PC 8403
 
A 8398 és 8403 típusú modellek nagy lencsével ellátott acetát napszemüvegek és optikai keretek,
mely nőiességet és eleganciátkölcsönöznek viselőjének. A szárakat egy exkluzív, félhold alakú ékszer díszíti, melynek formáját csillogó kristályok alkotják, ami a márka legendás kiegészítőire emlékeztetnek. A színpaletta kifinomult színeket tartalmaz, melyek a fekete, sötét Havanna, csíkos Havanna, Havanna/szürke és burgundi. Ezek szürke és barna átmenetes lencsékkel kaphatóak.

 

P C  8398 S P C  8403

 

Modell: PC 8800 és PC 8798
 
Korunkhoz hű alap darab, kifinomultsággal megbolondítva. A 8800 és 8798 modellszámú optikai keretek szögletes fém frontot kaptak, lekerekített sarkokkal, ezáltal tiszta eleganciát kölcsönözve a szemüvegkereteknek. Ezeknek a modelleknek a szárán is felfedezhetőek a káprázatos kristály ékszerekkel kirakott, félhold alakú díszítések, melyek feldobják a kereteket. Színeivel kitűnik a többi, kifinomultabb modellek színeiből. Kapható ruténium fronttal és sötétszürke szárakkal, rózsás arany fronttal és barackos barna vagy világos Havanna szárakkal, csokoládé fronttal és barackos bézs szárakkal, bronz fronttal és barackos krémszínű szárakkal vagy pink fronttal és lila/burgundi szárakkal.

 

PIERRE-CARDIN-P.C.8800 5oy pierre-cardin p-c--8798 4hl

 

Modell: PC 6157 és PC 6160
 
A 6157 és 6160 modell modern és könnyű, kifejezetten férfias viselet. Ezeket a szögletes formájú, acetát napszemüvegeket és a letisztult optikai kereteket az egyszerű vonalak és a könnyedség jellemzi. A napszemüvegek klasszikus árnyalatokban kaphatóak, mint például a fényes fekete, kék, Havanna és barna, melyekhez matt szürke és barna lencsék társulnak. Az optikai keretek ruténium, arany és szürke árnyalatban kaphatóak kombinálva kék, fekete és Havanna fronttal.

 

pierre-cardin p-c--6157-s 754--e5- PIERRE-CARDIN-P.C.6160

 

Modell: PC 6799
 
A 6799-es egy könnyű alap modell férfiaknak, fúrt keret, szögletes lencsével. Korhű, minimál dizájn jellemzi. Klasszikus színekben kapható, mint például a ruténium árnyalatai fekete szárakkal, arany árnyalat Havanna szárakkal és szürke árnyalat kék szárakkal. A Pierre Cardin márkajelzés jól láthatóan, a szárak elején helyezkedik el.

pierre-cardin p-c--6799 5zg
 

Tekintse meg a 2014-es tavaszi/nyári kollekciót!

 

 

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark