Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek pierre cardin szemüvegajánló

pierre cardin szemüvegajánló

Pierre_Cardin_8775A 60 éves múltra visszatekintő divatmárka évről-évre megújuló kollekcióval jelentkezik a szemüvegek és napszemüvegek terén egyaránt. A pierre cardin szemüvegeket gyakran illetik az ellentmondásos jelzővel, mivel a tradicionális formák folyton újabb és újabb stílusban köszönnek vissza. De mi mást is várhatnánk a tervezőtől!

A pierre cardin idei szemüveg kollekcióját is a klasszikus stílus, elegáns design és az aprólékosan kidolgozott részletek jellemzik. A hölgyek figyelmébe elsősorban a négyszögletes formákat és az acél-acétát alapanyag kombinációkat ajánljuk:

 

 

 

 

PC_8761

A PC 8761-es női modell a márka hamisítatlan személyiségét tükrözi. Szögletes formájában rejlő eleganciáját a damilos lencsék még inkább kiemelik. A szárakat az összetéveszthetetlen logó díszíti a halántéknál, melynek színe tökéletesen illeszkedik a szárakéhoz. Orgona-bíbor, arany-csokoládébarna és barack-bézs színkombinációkban egyaránt kapható.

 

PC_8766A PC 8766-os női szemüvegkeret szögletes formájának köszönhetően visszafogott, ugyanakkor nagyon elegáns viselet. A műanyag szárakat a varázslatos színek (arany- csillámló barna, arany-fehér- krémszín, arany- csokoládébarna, pink-vörös barack) mellett egy kör alakú díszítés és „pierre cardin” aláírása teszi igazán különlegessé.

 

 

Ezek a nagyszerű, könnyű női szemüvegek damilos kerettel kaphatók. Egy elegáns kapocs köti össze a furatot a szárakkal. A szárakat Pierre Cardin aláírás díszíti.

 

 

 

A nőies, szögletes PC 8354/S szemüveget a pántnál több kifinomut strassz díszíti, a keret acetátból készült, a színpaletta elég széles, megtalálhatóak a klasszikus, de a modern árnyalatok is.

 

 

 

A PC 8772/s női napszemüveget a kifinomult elegancia és egy bonyolult dizájn jellemzi. Emelett még a zománcozott lánc gyűrűk tűnnek fel, mely a front és a szárak között helyezkedik el. A rózsaszín-bordó, halvány lila-lila és a barna-csokoládé színkombinációkban lesz érhető.

 

 

A férfi acetát optikai keretet egy jellegzetes stílust tükröz, a geometriai formát egy fémlemez logó szakítja meg.

 

 

 

A pierre cardin szemüvegek legújabb kollekcióját keresse novembertől az Opticnet Partnereknél!

További ízelítő a 2011-es kollekcióból!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark