Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek PNX 1.53 szemüveglencse - az éles és zavartalan látás új dimenziója

PNX 1.53 szemüveglencse - az éles és zavartalan látás új dimenziója

Számos tényező játszik szerepet szemüveglencséink kiválasztásában. Az egyik legfontosabb, amit a választás során figyelembe kell vennünk, az az általunk végzett napi tevékenység.

Hiszen munka, sportolás vagy akár csöndes olvasgatás közben is szeretnénk élesen látni, de mindenekelőtt olyan szemüvegre van szükségünk, amely minden körülmények között megbízható.

Ezen szemlélet jegyében fejlesztette ki a Hoya új, megbízható szemüveglencséjét, mely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik. A PNX lencse ultrakönnyű, biztonságos és optikailag tökéletes, így sokkal többet kínál Önnek, mint csupán tiszta, éles látást...

Mit kínál Önnek a PNX?

  • Tiszta, éles látást
  • Ütésálló, erős és tartós szemüveglencsét
  • A káros UV sugarak elleni 100%-os védelmet
  • Megbízhatóságot minden körülmények között
  • Teljes viselési komfortot

A PNX lencse az olyan gyermekek számára is megoldást jelent, akik nagyon aktívak, és ezzel több veszélynek teszik ki magukat, mint mások.

A PNX szemüveglencsék előnyös tulajdonságai a Hoya felületkezeléseivel kombinálva maximális látáskomfortot biztosítanak viselőjük számára. A csúcsminőségű gyártási technológiának köszönhetően, tökéletes a tapadás a rendkívül ellenálló keményréteg és a tükröződésmentesítő réteg között. Így a PNX lencsék hosszú évekig tartó, kényelmes viseletet és tiszta látást nyújtanak majd Önnek.

A lencse számos divatos színben és napszemüveg árnyalatban létezik, melyek közül Ön kiválaszthatja az ízlésének legmegfelelőbbet. A PNX jóval többet kínál Önnek, mint amit Ön egy szemüveglencsétől várna!

Ha szeretne többet megtudni a PNX szemüveglencse előnyeiről, keresse föl az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnert!

Az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnert ITT találja!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark