Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Police TO BE –a mágikus elixír

Police TO BE –a mágikus elixír

Police_TO_BE_parfumA világhírű Police márka az elmúlt évek során igazi „életstílus márkává” nőtte ki magát azáltal, hogy különböző kiegészítőkkel, szemüvegekkel, parfümökkel, órákkal, bőrtárgyakkal és ékszerekkel is betört a divatpiacra. A Police mindig is egy erőteljes, vagány stílust képviselt, amivel gyakran lekörözte a fiatalabb korosztály körében népszerű más stílusirányzatokat. Ez az egyedi vagányság a grafikus elemekben és a formákban egyaránt visszaköszön.

Ennek jegyében a Police júliusban mutatta be legújabb parfümjét, ami a TO BE nevet viseli. Megalkotásakor az lebegett a gyártó szeme előtt, hogy egy olyan új illatot hozzon létre, ami erőteljes hatást gyakorol másokra, akárcsak egy Police-férfi. Az igazi Police-férfi ugyanis olyan márkát keres, amivel valóban kifejezheti a saját egyéniségét, egyediségét.

A TO BE életre keltését hosszas kutatások előzték meg: a koponyát hagyományosan a sötétséggel és a rejtéllyel szokás azonosítani, egy olyan szimbólum, ami számos legenda alapjául szolgált már, erőt testesít meg. Az utóbbi években a designerek, festők és szobrászok munkásságának köszönhetően a szimbólum új értelmezést nyert és egyfajta divatikonná vált.

A TO BE tehát egy széleskörű designkutatás eredménye, és a maga nemében igazán egyedülálló, ennél fogva a csomagolása sem lehet hétköznapi. Az üveg nagyon aprólékosan kidolgozott, tökéletesen leképezi egy koponya formáját, melyet a különleges fény-árnyék játék tesz még misztikusabbá. Vagyis a TO BE jóval több lett egy csábító parfümnél, amit egyszerűen a polcon tárolunk. Garantáltan minden gyűjtő kedvence lesz!

A csomagolás mellett az illat kiválasztása sem lehetett másodrendű, hiszen ez teszi igazán karakteressé a parfümöt. A TO Be esszenciája páratlanul testesíti meg a férfierőt és az élet kontrasztosságát. A fekete bors férfias eleganciáját a grapefruit gyümölcsös illata és az ibolyalevelek frissessége lágyítja meg, a kompozíció alapját pedig az almafa virágának ragyogó harmóniája, a cédrusfa és a fehér borostyán illatával kiegészülve adja.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark