Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek s.Oliver – Igazi divat igazi embereknek!

s.Oliver – Igazi divat igazi embereknek!

s.oliver_napszemvegekAz s. Oliver név kétségtelenül sokak számára ismerősen cseng. Ez nem meglepő, hiszen a közkedvelt német márka immáron negyedik évtizede áll a vásárlók szolgálatában.

Kiváló minőségű, egyedi ruházati termékeit mindenki számára elérhető áron kínálja, így  1969-es megalapítása óta Európa szerte elterjedt. A siker tagadhatatlanul óriási, hiszen a cég egy mindössze 25 négyzetméter alapterületű kis butikből nőtte ki magát, és ma már közel 6000 üzletben kínálja termékeit.

Az s. Oliver stílust teremtett a hétköznapokban, hiszen minden nem és korosztály számára kínál divatos kiegészítőket és ruhákat minden alkalomra. A márka legfőbb hitvallása a folyamatos bővülés és megújulás, de nagy hangsúlyt fektetnek ugyanakkor a tradíciókra is. Ennek jegyében kerültek kialakításra a különböző termékvonalak. Míg az s. Oliver Casual fiatalos és utolsó divat szerinti holmikat kínál elérhető áron, a QS by s.Oliver kifejezetten a trendkövető generációra épít vonzó színkombinációival és részlet gazdag, stílusos kidolgozásával, a prémiumkategóriás s.Oliver Selection pedig az elegáns stílust követő üzletemberek és üzletasszonyok igényeit szolgálja ki.A portfolió kialakításakor nem feledkeztek meg azonban a magabiztos és aktív, testesebb hölgyekről (by s.Oliver), valamint a gyerekekről (s.Oliver Junior) sem.

A ruházati termékek széles skáláját a divatos kiegészítők teszik igazán teljessé. A táskák, cipők, esernyők, ékszerek és illatszerek mellett az opikai szemüvegek és napszemüvegek is egyre nagyobb teret hódítanak a márkán belül.s.oliver_szemuvegkeretek

Az s.Oliver szemüvegeinek és napszemüvegeinek minőségét mi sem jellemzi jobban, mint hogy gyártójuk a világhírű és többszörös Mido díjazott Wagner és Kühner szemüveg-manufaktúra, mely méltán híres extravagáns tervezésű és a modern technika újdonságait és technológiai megoldásait felvonultató szemüvegeiről.Modern és letisztult formák, vidám, élénk színek és kiváló műanyag valamint fém alapanyagok jellemzik a legújabb s. Oliver szemüveg- és napszemüveg-kollekciókat.

Az s.Oliver szemüvegeket keresd az Opticnet Partner optikákban! Fordulj bizalommal szakértő látszerészeinkhez a megfelelő modell kiválasztásához!

További információért hívd az OpticnetForródrótot(06-40-300-301)!

Szeretnéd megnézni az s.Oliver szemüvegeket? Kattints!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark