Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Sí szemüvegek és bőrrel borított napszemüvegek a Gucci-tól!

Sí szemüvegek és bőrrel borított napszemüvegek a Gucci-tól!

Gucci_GG_1943_S_szemuvegkollekcioAz eleganciát kedvelők 2 új, exkluzív napszemüvegmodellel találkozhatnak az üzletekben jövőre, melyekkel a gyártó nem titkolt szándéka, hogy egy időtlen kiegészítőt biztosítson követőinek.

Ez a tradíciókat és az újításokat egyszerre ötvöző stílus, a ’70-es évek aviator formáját idézi vissza kerekded és csepp alakú lencséivel, miközben merész stílust kölcsönöz viselőjének: a duplahidas, vékony száras kereteket igényes bőrborítással látták el. A kollekció színpalettáján a természetes árnyalatok (pl: csokoládébarna) mellett a klasszikus kék és fekete színek is jól megférnek.

Az új Gucci kollekciót elegancia és kifinomultság, kiegyensúlyozott design és gyakorlatiasság, valamint kifogástalan minőség jellemzi. De mi mást is várhattunk volna ettől a márkától!

A Gucci nem feledkezett meg ugyanakkor a dinamikus, sportszerető fiatalokról sem, hiszen éppen őket célozza meg a márka színeit felelevenítő, elasztikus fejpánttal ellátott, új unisex sí szemüveg. A legmodernebb technikai vívmányoknak megfelelő sí szemüveg speciális thermo - műanyagból készül, dupla lencséje pedig ellenáll a bepárásodásnak és más, vizuálisan zavaró körülménynek sportolás közben, miközben megóvja a szemet a káros UV sugaraktól. Mostantól a sípályáról sem hiányozhatnak a divatos kiegészítők!

 

Gucci_sszemuveg_GG_1653_matt_fehr

Gucci_sszemuveg_GG_1653_matt_fekete

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark