Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Super Hi-Vision felületkezelés a 3X karcállóbb lencséért!

Super Hi-Vision felületkezelés a 3X karcállóbb lencséért!

Egy szemüveg kiválasztásakor nem csak az fontos, hogy az arcunkhoz illő keretet válasszunk, de legalább akkora hangsúlyt kell fektetni a keretbe foglalt lencsék minőségére is.

Hiszen a szemüveg, ha nem is egyéletre szól, de hosszú hónapokon vagy akár éveken keresztül lesz hűséges társunk a mindennapokban. A minőségi alapanyagú szemüveglencséket ma már felületkezelésekkel is kombinálhatjuk a nagyobb hatékonyságés a hosszabb élettartam elérése érdekében.

Egy jó tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain sokat ronthatnak a karcok. Akár egyetlen karcolás, nem csak bosszúságot okoz, de csökkenti az éles, kontrasztos látást is. A felületkezelések terén éppen ezért igazi áttörést jelentett a HOYA japán szemüveglencse gyártó Super Hi-Vision rétege, mely a lencsék megkarcolódásának esélyét minimálisra csökkenti.

A Super Hi-Vision réteg legfontosabb előnyei:

  • 3x karcállóbb
  • Szuper tükröződésmentes
  • Szuper könnyen tisztítható

3x karcállóbb

A Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően a műanyag lencsék felülete közel olyan keménnyé válik, mint az üveglencséké, így maximális megbízhatóságot és kényelmet nyújtanak a mindennapi használatuk során.

Szuper tükröződésmentes

A Super Hi-Vision réteg tükröződésmentesítő képessége kiemelkedő. A fényt megszűrve semlegesíti a túlzott ragyogás hatásait, például a szembejövő forgalom visszatükröződő fényét is, így az többé már nem fárasztja a szemet.

antireflex_reteg_nelul.jpg super_hi-vision_antirexlex_reteggel.jpg
Anti-reflex réteg nélkül Super Hi-Vision réteggel

Szuper könnyen tisztítható

A Super Hi-Vision réteget nagyon könnyű tisztítani, így a víz, a por és az olajosszennyeződések szinte alig tapadnak meg a lencsén. A cseppek azonnal legördülnek a lencse felületéről, ezzel biztosítva a maximális viselési komfortot minden körülmény között.

A Super Hi-Vision réteg az Opticnet Partnereknél szinte már alapkövetelmény!

A Super Hi-Vision rétegre vonatkozó akciós ajánlatunkért kattintson IDE! Kérje Ön is az Opticnet Partnerek szakértő látszerészeinek tanácsát a boltban, és legyen elégedettebb egy jobb, karcálóbb és könnyebben tisztítható anti-rexlex réteggel!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark