Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Száguldj a lejtőkön a Gucci új sí szemüvegeiben!

Száguldj a lejtőkön a Gucci új sí szemüvegeiben!

GUCCI_siszemuveg_GG_1653_silverNemrégiben a Gucci piacra dobta legújabb sí szemüveg kollekcióját, amely felnőtt és gyerek méretben egyaránt kapható lesz – egy tökéletes kiegészítő, mely a sport és stílus ötvözésével tükrözi a luxust. A fiatalos és stílusos unisex szemüvegek két teljesen új színösszeállításban elérhetőek: polírozott aranyban és ezüstben.

Az arany modell aranyszínű lencsével és fekete-bézs-fekete csíkos elasztikus fejpánttal, míg az ezüst változat tükrös ezüst lencsével és szürke-fehér-szürke csíkos fejpánttal kapható az üzletekben. Természetsen a klasszikus színek sem maradhattak ki a kínálatból: fekete illetve fehér keret ezüst tükrös lencsével, az elasztikus fejpánt pedig a márka zöld-piros-zöld csíkos sajátos mintáját viseli.

Idén került ugyancsak forgalomba a gyerekeknek szánt első sí szemüveg kollekció is, mely a felnőtt modellekhez hasonló. Ez a kollekció is tükröződő lencsét kapott, és négy színváltozatban kapható: matt fehér, matt fekete, elasztikus zöld-piros-zöld csíkos fejpánttal; polírozott arany, fekete-bézs-fekete csíkos pánttal, valamint ezüst, fehér-szürke-fehér pánttal. Felépítésük és kiváló minőségük a márka sajátosságát és egyedi dizájnját tükrözik. A szemüvegrk frontja poliuretánból készült, mely egy nagy szilárdságú, kiváló hőszigetelésű anyag, így tökéletes védelmet nyújt a köd, a hő és az UV sugárzás ellen is.

GUCCI_siszemuveg_GG_5004c_black_matte GUCCI_siszemuveg_GG_5004c_gold GUCCI_siszemuveg_GG_5004c_white_matte

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark