Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Széleslátószög - a progresszív szemüveglencsék perspektívája

Széleslátószög - a progresszív szemüveglencsék perspektívája

Az évek múlásával – ahogyan minden szövetünk – szemünk is öregszik, veszít rugalmasságából. 45 éves kor fölött szemlencsénk már kevésbé képes az alkalmazkodásra, ilyenkor tapasztaljuk, hogy kezünk nem elég hosszú az újságot tartani, vagy a számítógép képernyőjén a szöveget nem látjuk elég élesen.

Olvasószemüvegre van szükségünk, de ekkor külön problémát okoz, hogy a távoli és a közeli szemüveget cserélgetni vagyunk kénytelenek.

Modern világunkban, a technológia vívmányainak köszönhetően, az ezzel járó kellemetlenségek már hatékonyan enyhíthetőek. Erre a célra fejlesztették ki a progresszív szemüveglencséket, amelyek egyidejűleg teszik lehetővé a közeli és távoli látásproblémák korrigálását.

A legmodernebb és egyben legkényelmesebb megoldás a 45 év felettiek látásproblémájára a Hoya által kifejlesztett Hoyalux iD progresszív szemüveglencse, amellyel zavartalan látómező tárulhat elénk. Ez a legújabb fejlesztésű progresszív lencse megszámlálhatatlanul sok fókuszponttal rendelkezik, ezért nem csak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet ad, így a közeli billentyűzet vagy a könyv ugyanolyan jól látható, mint a távolabbi képernyő.

A kiszélesedett látómező autóvezetés közben is nagy könnyebbséget jelent, mert nem csak a szélvédőn túli világot, hanem a műszerfalat is kiválóan látjuk vele. A Hoyalux iD progresszív szemüveg stabilitást és komfortérzetet ad. A bifokális lencsével ellentétben kívülről ugyanúgy néz ki, mint egy hagyományos szemüveg, nem árulja el a korunkat.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark