Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Szemüveg? Napszemüveg?

Szemüveg? Napszemüveg?

Végre itt a tavasz. A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban kirándulással vagy a vízparton a kellemesen meleg napsütésben sütkérezve. Ilyenkor még az átlagos hétköznapokon is egyre gyakrabban kerül elő a szekrényből kedvenc napszemüvegünk, hiszen ki szeret hunyorogni az utcán vagy autóvezetés közben!

Azoknak, akik látáskorrekcióra szorulnak, ilyenkor gondolniuk kell arra is, hogy a szabadtéri tevékenységek közepette is elengedhetetlen az éles látás. És persze nem szabad megfeledkezni a nap káros UV sugarairól sem, hiszen ezek veszélyei nem csak a nyári kánikulában fenyegetnek bennünket. Bár a legtöbb ember tudja, hogy az UV sugárzás káros a bőrre, csak kevesen vannak tisztában azzal, milyen károkat okoz a szemben is! A gyerekek ráadásul még inkább veszélyeztetettek.

Az optikai üzletek már számos megoldást kínálnak a fentebbi problémák áthidalására. Ha a látásunk már nem tökéletes, amikor száz ágra süt a nap, választhatjuk a szemüveg és a dioptriás napszemüveg felváltott használatát, vagy dönthetünk a kontaktlencse és a napszemüveg együttes viselése mellett. Ezeket azonban folyton cserélgetni kell, ha bemegyünk egy zárt helységbe, vagy ha kijövünk a szabad levegőre. Létezik ennél optimálisabb megoldás?

Természetesen igen. Napjaink egyre fejlettebb technológiájának köszönhetően ma már választhatunk fényre sötétedő szemüveget is. A Hoya legújabb generációs Suntech Intense fényre sötétedő lencséi zárt helységben éppen olyan átlátszóak, mint egy hagyományos szemüveglencse, a szabadban azonban - mindössze néhány másodperc alatt - alkalmazkodnak a kültéri fényviszonyokhoz és besötétednek, akár egy napszemüveg, ezáltal optimális látás biztosítanak minden körülmény között. Ha pedig ismét belépünk egy zárt helységbe, a szemüveglencsék újra kivilágosodnak.

A Suntech Intense fényre sötétedő lencsék tehát nem csak kényelmesebbé teszik az életünket, javítják a mindennapi látás minőségét is: csökkentik a kellemetlen fényvisszaverődéseket, ezáltal a látás kontrasztosabb lesz, a szem kevésbé fárad el. Ráadásul segítenek hosszabb távon megőrizni a szem egészségét is, hiszen védelmet nyújtanak az UV sugarak szinte 100%-val szemben.

A Suntech Intense fényre sötétedő lencsék szürke és barna árnyalatban kaphatóak és gyakorlatilag bármilyen típusú szemüvegkeretbe beilleszthetőek. Gyerekeknek és fényérzékenyeknek egyaránt ajánljuk.

A Suntech Intense fényre sötétedő szemüveglencsék legfőbb előnyei:

  • Gyorsan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz
  • Meglepően átlátszóak beltéren
  • Sötét, élénk színűek lesznek kültéren (barna vagy szürke)
  • Kényelmes látást biztosítanak egész nap
  • Védelem nyújtanak a káros UV sugarakkal szemben
  • Széles választék - szinte az össze Hoya szemüveglencse alapanyaggal, lencsekialakítással és felületkezeléssel (anti-reflex réteggel) kaphatók

Ha Ön is dinamikusan él és szeretné önfeledten viselni a szemüvegét a tavaszi hónapokban, keresse föl az Opticnet Szakértő Látszerészeit és végeztessen el egy 6 pontos látásvizsgálatot.  Miután megállapították a látásigényeinek megfelelő dioptriát, képzett szakemberek segítenek majd kiválasztani az Ön elvárásainak leginkább megfelelő fényre sötétedő szemüveglencsét. Ráadásul egészen június közepéig a Hoya Suntech Intense fényre sötétedő lencsékhez az ultrakönnyű Jurier&Co. titánkeret ajándékba jár!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark