Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Szemüveges bírók

Szemüveges bírók

Szemüveges bírókMásodszor is akcióba léptek az Opticnet szemüveges bírói!

Szombaton a 15 szemüveges bíró feltünést nem kerülve ismét birtokba vette a fővárost. Ha valaki szemfülesen járt - kelt az Andrássy úton vagy a Kapcsolat koncert környékén, biztosan összeakadt velük.

A szombati napról készült legfrissebb fotók már letölthetőek!

A „Szemüveget a bírónak" kampány folytatásaként, a mai napon (június 23.) játékvezetőket engedett szabadon az Opticnet a főváros utcáin. A mostani akciót megelőzően a bírók éleslátásának és a magyarországi futball színvonalának emelése érdekében vállalta a cég közel 4000 hivatalos labdarúgó játékvezető térítésmentes szemvizsgálatát. A figyelemfelkeltő szemüvegeket viselő bírók ezúttal a Budapesten közlekedő, és az eső elől az aluljárókba menekülő járókelőket szólították meg, és hirdették, hogy sose árt egy új szemüveg, hiszen a jó szemüveg nem csak öltöztet, de az egészségünk szempontjából is kiemelkedő szerepet játszik. A hangos sípszóval közlekedő Opticnet bírók szinte mindenki szeméből kiverték a reggeli álmosságot.

szemuveges_biro_0706_resizedA sárga és piros lapokat felmutató, de leginkább kedvesen mosolygó, labdát pattogtató szemüveges bírók nem csak vidámságot csempésztek a járókelők borús hétköznapjába, de különleges szemüvegeiket bárki fel is próbálhatta.

Az Opticnet célja ezzel a megmozdulással az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét a rendszeres szemvizsgálat fontosságára!

Érdekel, milyen keret tetszett több mint 4000 embernek? Nézd meg ITT!

2009. 06. 27.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark