Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Szemüveget a bírónak!

Szemüveget a bírónak!

A magyar labdarúgó válogatott sikerén felbuzdulva az Opticnet Hungary országos kampányt indít a hazai labdarúgó bajnokság színvonalának emelése érdekében. A magyar látszerészek érdekképviseleti szervezete több mint 100 partner optikájában a saját eszközeivel járul hozzá a magyar foci látható javulásáért.

Szemüveget a bírónak!Kampányunkban több mint 4.000 hivatalos labdarúgó játékvezető térítésmentes szemvizsgálatát vállaljuk. Akciónkkal egyúttal - melyben az érvényes játékvezetői engedéllyel rendelkezők vehetnek részt - a látás fontosságára kívánjuk felhívni a figyelmet.

Az év végéig tartó akcióval párhuzamosan, az ország legnagyobb hálózatával rendelkező látszerész egyesülés Síp-mester díjat alapít, melyet a Nemzeti Sport hivatalos osztályzatai alapján az évad legjobb NB1-es játékvezetőjének ad majd át. A díj mellett az Opticnet Hungary 100.000 Ft-ot ajánl fel a játékvezető-képzési alap számára, melyet a bírók mentális/fizikai felkészítésére használhatnak fel.

Az Opticnet célja, hogy a saját eszközével segítse a magyar labdarúgás fejlődését, előrelépését!

Opticnet - hogy a magyar foci „láthatóan” jobb legyen!

Egyszer már felháborodtunk, a török-magyar meccs skót bírójának tevékenysége kapcsán!

EZT NÉZD MEG:


szólj hozzá: Török - magyar Gera kiállítása

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark