Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Szemüveget a bírónak - memento

Szemüveget a bírónak - memento

Foci VB - Szemüveget a bírónak - OpticnetA világbajnokság meccseit nézve eszünkbe jutott, hogy tavaly előtt és tavaly is "megtaláltuk" már a bíró sporttársakat. Gera Zoli isztambuli kiállítása vagy éppen egy budapesti szemüveges bírós megmozdulás szervezése mind-mind emlékezetes momentumok cégünk életében. Az előbbihez tartozó videót felháborodásunkban, utóbbi eseményt biztatásunk jeléül keltettük életre, amikor még válogatottunknak nagy esélye volt kijutni az éppen most folyó vb-re...

Ki ne emlékezne arra, amikor Isztambulban a skót bíró olyanért állította ki a mi Gerazolinkat, amiért 11-est kellett volna kapnunk és a török kapust kellett volna zuhanyozni küldeni:

Futball bírókhoz kapcsolódó másik megmozdulásunk a magyar válogatott vb selejtezői alatt történt, mikor is a sikerükön felbuzdulva a magyar bírói kar szemvizsgálatával akartunk hozzájárulni a magyar foci sikeréhez :-)

Erre külön mozgalmat indítottunk Budapesten:

Végezetül, lezárva a "Szemüveget a bírónak" projektet, mindenkit arra buzdítottunk és buzdítunk most is, hogy adjon annak szemüveget, akinek csak szeretne!

Magyarország beszólós oldala:

www.tekinekadnalszemuveget.hu

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark