Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Tankcsapda pólóterv verseny a Converse-nél!

Tankcsapda pólóterv verseny a Converse-nél!

Converse-Tancsapda_poloverseny_gyozteseNemrégiben zárult le a Converse nagy népszerűségnek örvendő nyereményjátéka, melynek keretében a Tankcsapda rajongók kedvenc bandájukat fémjelző pólótervek készíthettek, természetesen értékes nyereményekért. Ezzel a pályázattal tisztelgett a Converse a Tankok előtt annak alkalmából, hogy május óta az amerikai világmárka öltözteti a srácokat.

A pályázatban való részvételnek mindössze egy feltétele volt: számítógéppel vagy szabad kézzel olyan grafikai tervet készíteni egy pólóra, ami mhűen közvetíti a Tankok életérzését, a Tancsapda világát. Lehetett az rajz, fotó vagy montázs, a lényeg, hogy 2 dimenziós legyen.

A zenekar július végén választotta ki az általa legjobbnak ítélt póló, mely az idei Sziget Fesztiválos fellépésükön debütált először, de hamarosan kapható lesz fesztiválokon, webshopokban és a Converse márka kizárólagos forgalmazóinál is.

  Converse-Tancsapda_poloverseny_gyoztese  
  A Tankok kedvence Smile
Converse-Tancsapda_poloverseny_kozonsegdijas_poloja Converse-Tancsapda_poloverseny_facebook_kozonsegdijas_poloja
A Converse Community weboldal közönségdíjasa A Facebookosok kedvence

 

További érdekesség:

A Converse és a rockzene kapcsolata az 1950-es évekre nyúlik vissza, az első világhírű Converse-viselő zenekar a punkrock-banda Ramones volt (Tommy Ramone alias Erdélyi Tamással a doboknál) a hetvenes években. A Converse-nél hosszú hagyománya van a rockzenei ihletésű divattermékeknek; legismertebbek a klasszikus tornacipők, a Chuck Taylor-ok The Clash, Blondie és sokan mások ihlette speciális designú darabjai.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark