Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Újdonságok a Carrera-tól!

Újdonságok a Carrera-tól!

carrera_lasvegasA méltán népszerű Carrera márka évről évre újdonságokkal lepi meg a sportos stílust kedvelőket. Bizonyos stílusjegyek noha nem változtak, a színkavalkád és az őrületes dizájn idén is garantálja a biztos sikert.

Íme egy kis ízelítő az őszi napszemüveg és szemüveg kollekcióból:

 

 

Napszemüvegek...

carrera_napszemuvegIkonikus dizájn jellemzi a Champion/Hi modellt, amely hozzájárul a Carrera töretlen sikerhez. Vitathatatlan stílusikon, személyre szabott és összetéveszthetetlen fémes díszítéssel: a lézergravírozott „C” logót a hídon és a szárakon egyedi színes zománc fedi. A minőségi üvegből készült lencsék a kiváló látás garanciái. Az acélból és fémből készülő 15- ös és 18- as modellnél ötvözték az örök Carrera márkajegyeket, a csepp, pajzs és pilótaformát az elülső hídon a „C” márkalogóval. A Carrera 26- os modelljének fröccsöntött pajzs alakja elég merész választás, melyet a fémcsík a fronton és a grafikus vonalak a szárakon hangsúlyoznak ki igazán.

 

Szemüvegek...

carrera_6182_7c5Egyszerű, régimódi stílus jellemzi a CA6182- es unisex modellt, mely többrétegű acetátból készült, a nagyszabású forma pedig a ’80- as éveket idézi. A kontrasztos, grafikus vonalak hangsúlyozzák a szárak dizájnját, de a fém logó ellentmond a megszokott pop vagy klasszikus stílusnak.

 

 carrera_6183_7c5Ezzel ellentétben a hasonló stílusú CA6183- as modellt már lézergravírozott logó díszíti.

 

 

 

 carrera_7569_wzlA CA7569- es sportos szemüveg acélból és fémből készült kifejezetten férfiaknak, a ’80- as éveket idéző karcsú, könnyű dizájnnal. A régi idők stílusát összepárosították egy elbűvölő, sportos, csepp alakú formával, melyet a dupla híd és a grafikus vonalak jellemeznek. Ez összetéveszthetetlenül a márka jellegzetessége.

 

Forrás: www.carreraworld.com

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark