Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek visuReal - Egyszerűbb szemüvegválasztás, nagyobb kényelem

visuReal - Egyszerűbb szemüvegválasztás, nagyobb kényelem

VisuRealA szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra, de e kettő együttes megvalósítása nem mindig egyszerű feladat.

A visuReal rendszert azonban arra tervezték, hogy megkönnyítse az Ön számára a választást, ráadásul rendkívül egyszerűen és gyorsan!

Melyek a visuReal program legfőbb előnyei?

  • gyors és pontos mérés: a visuReal tizedmilliméter pontossággal mér és jegyzőkönyvet készít az Ön adatairól
  • megbízható mérési eredmény: mivel minden mérés a program segítségével történik, a hibák valószínűsége minimálisra csökken
  • egyszerűbb szemüvegválasztás: az Önről készített képeket egyszerre is megnézheti, így jelentősen leegyszerűsödik a választási folyamat
  • a Hoya - Plus segítségével látszerésze a Hoya teljes kínálatából a legnagyobb szakértelemmel választhatja ki az Ön mérési adatainak leginkább megfelelő lencsét.

A visuReal berendezés lényege, hogy a segítségével optikusa fényképeket és videókat készíthet Önről különböző szemüvegkeretekben, szimulálni tudja ezekben a különböző lencsetípusokat, és Ön visszanézheti a szóba jövő opciókat egymás mellett. Így szinte gyerekjátékká válik a szemüvegválasztás!

Egy számítógép, egy videó program és egy speciális kamera kombinációjából álló visuReal rendszer lehetővé teszi a szemvizsgálat során, hogy egyszerűen és gyorsan, tizedmilliméter pontossággal végezzék el a méréseket. A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbbször manuálisan végeznek. A visuReal videó-centrírozó rendszerrel rendelkező szakértő Opticnet látszerészeknél azonban mindez egy rendkívül precíz, számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vesz fel, ami szintén kiemelkedő fontossággal bír a pontos eredmény szempontjából.

Érdeklődjön a visuReal rendszer további előnyeiről az Opticnet Partnereknél, hiszen már egyre több Partnerünk rendelkezik ilyen XXI. századi berendezéssel! Készítesse el a segítségével az Önnek leginkább megfelelő szemüveget, amely kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó, kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít majd Önnek, ami különösen a progresszív lencsék esetében bír kiemelkedő jelentőséggel.

További információért hívja az Opticnet forródrótot 06-40-300-301, hogy megtudja, mely Opticnet Partnereknél elérhető ez a szolgáltatás!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark