Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Hasznos tanácsok Szemüvegeseknek

hasznos tanácsok szemüvegeseknek

Hogyan tisztítsa a szemüvegét?

szemuveg_tisztitasaA megfelelő szemüveg kiválasztása nem egyszerű feladat, de ha egyszer megtaláljuk a megfelelőt, többé már nem szívesen válunk meg tőle. Ha azonban hosszabb távon is élvezni szeretnénk az általa nyújtott előnyöket, fokozott figyelmet kell fordítani a helyes ápolásra, tisztításra, hiszen ezáltal meghosszabbíthatjuk kedvenc okulárénk hasznos élettartamát.

Bővebben...

Tippek szemüvegkeret vásárláshoz

Opticnet - Tippek szemüvegkeret vásárláshozÁlljon itt néhány tipp, melyek segítségére lesznek abban, hogy az arcához lehető legjobban illeszkedő keretet választhassa.

Bővebben...

Melyik szemüveg illik az arcformájához? (II. rész)

Az előző cikkünkben bemutattuk, milyen arcformához mely keretek illenek, nem szóltunk viszont arról, hogy a jól megválasztott szemüveg segíthet a nem kívánatos tulajdonságok leplezésében, vagy éppen az előnyös formák kiemelésében.

Bővebben...

Melyik szemüveg illik az arcformájához? (I. rész)

Arcformához illő keretek"Rémes látvány!" Talán Ön is tapasztalta már, hogy a kiválasztott keret felpróbálása során kiderül: a keret rémesen áll. A minőségi szemüveglencse és a kényelmes keret, illetve azok élettartamán túl, a legfontosabb az, hogy az Ön arcához leginkább illő keretet válasszon.

Bővebben...

Mozivászon a szemüvegben

Opticnet - Mozivászon a szemüvegbenEzt látnod kell! A technika újdonságai az élet minden területére begyűrűznek. Gondoltad volna, hogy ma már a TV-t sem kell bekapcsolnod, hogy mozizhass? Csak megfelelő szemüveget kell választanod!

Bővebben...

További cikkeink...

1. oldal / 2

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia