Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Innovációk

innovációk

Emlékező műanyag a Safilo Csoporttól

optylAz Optyl® speciális összetevők kombinációja, egy hőre keményedő műanyag kivételes tulajdonságokkal. Amellett, hogy könnyebb más műanyagoknál (pl. az acetátnál), tökéletesen alkalmazkodik viselője arcához, rendkívül kényelmes és tartós. Mivel nem tartalmaz lágyítót hypoallergén, speciális felületi kezelésének köszönhetően pedig ellenáll a verejtéknek és a kozmetikumoknak is.

Bővebben...

ÚJDONSÁG! A legvékonyabb szemüveglencse a HOYA-tól

Decembertől a HOYA új, prémium kategóriás termékkel örvendezteti meg a szemüveg viselőket.  Legújabb, Eyvia 1.74 szemüveglencséje minden korábbi Hoya lencsénél vékonyabb, ugyanakkor biztonságos és tartós alapanyagból készül, így a legmagasabb igényeket is képes kielégíteni.

Bővebben...

Nachteule® - Szemüvegre csatlakoztatható olvasólámpa

nachteule-olvasolampa_szemuvegre_2Egy német innovációnak köszönhetően ma már semmi sem szabhat határt annak, hogy akár éjszaka vagy sötétben is a kedvenc hobbijának (pl.: olvasás, horgászás, barkácsolás) hódoljon. A Nachteule®, azaz „éjjeli bagoly” néven piacra dobott olvasólámpa mindössze 8 grammot nyom, és speciális kialakításának köszönhetően bármilyen szemüvegre könnyedén felcsíptethető, bármilyen körülmények között használható.

Bővebben...

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia